Profesorul pedofil se disculpă: Şi el a fost pedepsit la fel, în copilărie, de către părinţi

Profesorul de istorie din Târgu Mureş a spus că îşi dezbraca elevii ca pe o pedeapsă. El le-a spus judecătorilor că i-a dezbrăcat pe elevi pentru că el la rândul lui a fost pedepsit în acest mod, în copilărie, de către părinţii săi. Tribunalul Mureş a respins recursul profesorului la arestul preventiv.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 13:39
Profesorul pedofil se disculpă: Şi el a fost pedepsit la fel, în copilărie, de către părinţi

Acţiunile dascălului din Târgu Mureş au ieşit la iveală după ce zeci de părinţi au depus plângeri la Inspectoratul Judeţean Mureş. Ei au reclamat că profesorul de istorie îşi obliga elevi să se dezbrace, fie în tabere, fie în sala de clasă. Profesorul acuzat de pornografie infantilă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, însă a făcut recurs.

Miercuri, magistraţii tribunalului Târgu Mureş au respins recursul. Decizia este definitivă şi irevocabilă, fără nicio posibilitate de atac. De altfel, profesorul de istorie a recunoscut în faţa magistraţilor că îşi dezbrăca elevi, însă niciodată nu îi ţinea mai mult de trei minute dezbrăcaţi. Acesta a mărturisit magistraţilor că de acelaşi tratament avea şi el parte când era copil din partea părinţilor.

În urma unor percheziţii domiciliare în casa profesorului de istorie au fost descoperite zeci de fotografii cu copii cu vârste între 10 şi 11 ani pe care îi obliga să se dezbrace, îi fotografia şi îi filma cu telefonul mobil, iar ulterior imaginile erau postate pe internet.