Profeţia BABEI VANGA se adevereşte: România lovită de CUTREMURE. E alertă generală!

Publicat: Marţi, 28 Mai 2019 21:20 // Actualizat: Marţi, 28 Mai 2019 21:20 // Sursa: romaniatv.net

Baba Vanga, clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria, care a uimit lumea prin prezicerile ei, a lăsat scris o întâmplare ce urma să aibă loc în România.

Baba Vanga a avut un mesaj care a fost redat în totalitate în presa bucureșteană la vremea respectivă.

Baba Vanga, PROFEŢIILE GROAZEI! Liderii mondiali, în consemn: SE RUPE PLANETA!

"Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa.

În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005.

El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui", a spus Baba Vanga.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
baba vanga clarvăzătoare cutremur profeţie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7667
RON
15 Nov
noapte 8 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H