Profeţia care A ÎNGROZIT toată ROMÂNIA. „Vor fi peste 10.000 DE MORŢI!”

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prezicătoare supranumită și "Baba Vanga" din Carpați, a făcut noi previziuni apocaliptice.

17 apr. 2019, 14:49
Profeţia care A ÎNGROZIT toată ROMÂNIA. „Vor fi peste 10.000 DE MORŢI!”

Maria Ghiorghiu a postat un mesaj devastator pe blog.

Maria Ghiorghiu anunţă un cutremur devastator. „Va fi intens şi nu va trece neobservat!”

„Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe blog, aud glas care spune ceva cutremurator. Glasul spunea asa: „Peste zece mii de morti”. Clipă în care vad o strada in dreapta mea si oameni cazuti cu faţa în jos, oameni fara suflare.

Dragii mei, este cumplita aceste veste. Este cumplit ca sa se piarda atatea vieti. De ce si-n ce context vor muri atatia oameni eu nu cunosc; nu mi s-a descoperit.

Ceea ce putem face cu totii este ca sa ne plecam genunchii si sa aducem multa Rugaciune in faţa Prea Sfintei Treimi si a Maicutei Domnului, cerand indurare,mila si iertarea păcatelor noastre. Sa ne rugam fratilor, chiar si-atunci cand nu avem timp! Cum? În gandul nostru, in inima si-n sufletul nostru! Dumnezeu si Maicuta Domnului chiar ne aude Rugaciunea inimii, chiar ne cunoaste gandul si dorinta noastra,lacrimile si suferinta noastra.

Asa sa ne ajute MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU, Pururea Prea Curata Fecioara Maria, Carora Li se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea, Amin!

Cu dragoste, Maria”.