Profeţia care cutremură Europa. „Islamiştii vor INVADA continentul”

Celebra clarvăzătoare Baba Vanga, care a prezis multe din evenimentele cruciale din istorie, a avertizat că islamiştii vor invada continentul anul viitor şi că va avea loc un mare război musulman. Acesta se va sfârşi prin crearea unui califat în Europa, cu capitala la Roma.

RomaniaTV.net
09 dec. 2015, 12:17
Profeţia care cutremură Europa. „Islamiştii vor INVADA continentul”

Baba Vanga, cunoscută şi ca Nostradamus din Balcani, a prezis un mare război musulman ce va începe cu primăvara arabă, în 2010, va lua amploare în Siria şi se va încheia în 2043, prin instaurarea unui califat european, cu capitala la Roma. Unul dintre punctele de cotitură ale acestui război va fi invadarea continentului nostru de către terorişti islamişti, în 2016, a prezis Baba Vanga.

Mai mult, clarvăzătoarea a prezis că Europa, aşa cum este ea în prezent, nu va mai exista până la sfârşitul anului viitor, iar continentul va fi aproape golit de forme de viaţă.

Predicţiile Babei Vanga se întind până în anul 5079, când a prevăzut sfârşitul lumii. Până atunci, numeroase evenimente se vor produce pentru ca în cele din urmă omenirea să ajungă să comunice cu Dumnezeu, pentru ca mai apoi să dispară definitiv din universul cunoscut.

Clarvăzătoarea, pe numele ei adevărat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut pe 31 ianuarie 1911, în Bulgaria, şi a murit în 1996. La vârsta de 12 ani a orbit, după ce a fost luată pe sus de o tornadă, iar patru ani mai târziu a început să facă preziceri care au uimit o lume întreagă. La maturitate, a prezis cel de-al Doilea Război Mondial, atacurile din 11 septembrie, căderea comunismului şi moartea lui Stalin.