PROFEŢIA CUTREMURĂTOARE a FECIOAREI MARIA. Un cutremur de 8 ore ar urma să decimeze OMENIREA

Publicat: Sâmbătă, 27 August 2016 11:39 // Actualizat: Sâmbătă, 27 August 2016 11:39 // Sursa: romaniatv.net

Profeţie devastatoare devastatoare a Fecioarei Maria pentru omenire. Un cutremur de opt ore va lovi Pământul. Apar noi dezvaluiri despre secretele de la Fatima, confirmate in trecut si de Papa Benedict al XVI-lea. Arhiepiscopul Capovilla, acuzat de tainuirea secretelor, il contrazice pe papa.

Foto: teotrandafir.com

Nimeni nu ştie data exactă dar se bănuieşte că seismul se va produce cu 10 minute inainte de miezul nopţii, informează România TV. Mişcarea telurică, va ține lumea în întuneric timp de 3 zile. Profeţia este o nouă interpretarea a secretelor de la Fatima, din Portugalia, unde Fecioara Maria s-a arătat în faţa a trei păstori, în 1917. Potrivit interpretării catolice oficiale, cele trei secrete implică descrierea iadului, Primul Război Mondial și al Doilea Război Mondial și încercarea de asasinare a Papei Ioan Paul al II-lea, deşi în continuare există controverse legate de cel de-al treilea. Fostul papa Benedict al VI-lea este cel care a studiat îndelung şi susţine aceste profeţii.

Citeşte şi Semnele care prevestesc un CUTREMUR cu 24 de ore înainte

Arhiepiscopul Capovilla este singurul supravietuitor dintre cei acuzati de tainuirea celui de-al treilea secret de la Fatima, scrie teotrandafir.com. Acesta spune ca nu exista niciun al treilea sau al patrulea secret si ca totul este o fabulatie. Ce e interesant e faptul ca fostul papa, Benedict al XVI-lea, il contrazice. Conform legendei, Fecioara Maria s-ar fi aratat in anul 1917 unor copii, pe un camp din Portugalia. Maica Domnului a dat mai multe avertismente, iar unele dintre ele au fost pastrate in secret pana in ziua de azi.

Toate cele trei secrete au fost transcrie de unul dintre cei trei copii care au vazut-o pe Fecioara Maria la Fatima, Lucia. Lucia Dos Santos a devenit intre timp calugarita si a pastrat cu sfintentie informatiile primite de la Fecioara Maria la aratarea Ei.

Se spune ca printre secretele de la Fatima, s-ar strecura si un al patrulea, in care Maica Domnului vorbeste despre sfarsitul lumii asa cum o stim acum. Printre profetiile care dau fiori se numara si cea a producerii unui cutremur care va dura 8 ore. Nu se stie data exacta si locul, insa exista multi cardinali care, sub diferite nume fictive ori chiar sub complet anonimat, spun ca Maria a vorbit despre acest mega-seism.

Despre cutremurul de opt ore

Cei care cred in teoria profetiei apocaliptice facute de Fecioara Maria spun ca acest cutremur se va produce intr-o iarna, cu 10 minute inainte de miezul noptii. Cutremurul care va dura 8 ore nu va fi cel care va extermina lumea, ci va fi abia al treilea semn al Apocalipsei. Se spune ca acest cutremur va devasta complet axa planetei noastre si va tine lumea in intuneric timp de 3 zile.

Citeşte şi O româncă din Italia povesteşte că au existat SEMNE care au PREVESTIT cutremurul devastator: În case nu se putea respira

"Secretul contine date privitoare la pericolele care ameninta credinta si viata crestinatatii si, prin urmare, intreaga lume. Se refera, de asemenea, la importanta ultimelor noastre zile. (.) Cel de-al treilea secret contine lucruri care au fost deja anuntate de Scriptura", recunostea fostul papa, Joseph Ratzinger, cunoscut ca Papa Benedict al XVI-lea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H