Profeția cutremurătoare despre Regele Charles. Nostradamus a prezis căderea Familiei Regale

Michel De Nostradamus, un cunoscut prezicător, astrolog și medic, a rămas întipărit în mințile oamenilor pentru preciziile sale remarcabile. Predicțiile sale au devenit realitate în mare parte, provocând admirație chiar și în prezent. Ce previziuni a făcut despre Familia Regală.

05 apr. 2024, 12:05
Profeția cutremurătoare despre Regele Charles. Nostradamus a prezis căderea Familiei Regale

Michel de Nostradamus este cunoscut de întreaga planetă. A fost medic, astrolog, dar și prezicător și a rămas întipărit în mințile tuturor pentru preciziile sale care i-au surprins chiar și pe cei mai mari cercetători de știință.

Citește și Previziunile lui Nostradamus pentru 2024. Va fi haos total. Cele 9 evenimente majore care vor marca omenirea

Contribuția sa constă într-o colecție vastă de profeții, o moștenire enigmatică și dificil de interpretat.

În mijlocul unei crize fără precedent pentru Casa Regală, presa din Marea Britanie a cercetat modul în care celebrul prezicător a prezis destinul suveranului contemporan în lumina stelelor.

Legat de anul 2024, Nostradamus a formulat o profeție cutremurătoare.

Nostradamus a prezis inclusiv evenimentul tragic din 9/11, când turnurile gemene au fost atacate, dar și criza financiară ce va afecta întreaga omenire ori chiar moartea Reginei Elisabeta a II-a.

În secolul al XVI-lea, renumitul filosof, cunoscut pentru exactitatea predicțiilor sale, a menționat că acest an este un moment de cotitură pentru domnia Regelui Charles.

Mai exact, o serie de evenimente surprinzătoare care se vor desfășura ar putea pune capăt brusc domniei sale.

Nostradamus, cunoscut pentru previziunile sale precise despre evenimente majore, inclusiv 9/11 și crize financiare, a înregistrat 942 de predicții pentru viitor în cartea sa „Les Propheties” din 1555, potrivit Livemint.com.

Ce ar putea păți Regele Charles

Acesta a indicat că drama ar putea fi iminentă pentru Familia Regală în 2024, sugerând că „Regele” ar putea fi „alungat cu forța”.

„Regele Insulelor alungat de forță… va fi înlocuit de unul care nu va avea pecete de rege!”, se precizează în cartea prezicătorului.
Mario Reading, un expert, a examinat fragmentul scris de Nostradamus și i-a dat o interpretare.

„Pentru că i-au dezaprobat divorțul, un bărbat a îmbătrânit cu convingerea că este nedemn de titlul său. Poporul își va alunga regele din insule. Un alt bărbat îl va înlocui, un bărbat la care nimeni nu s-ar fi așteptat să ajungă rege”.

Pe lângă cele menționate anterior, Nostradamus a emis numeroase profeții cu privire la familiile regale, o temă care l-a fascinat în mod special.

Prezicătorul a anticipat chiar și momentul morții Reginei Elisabeta a II-a în 2022 și a ghicit exact vârsta la care a decedat.

„Regina Elisabeta a II-a va muri în jurul anului 22, la vârsta de aproximativ 96 de ani”, spunea premoniția lui Nostradamus, potrivit analistului Mario Reading.

Presa britanică urmărește cu atenție tot ce privește familia regală, inclusiv de starea de sănătate a Prințesei Kate, afectată de cancer.

Astfel, aceștia au descoperit că în textele criptate ale lui Nostradamus, acesta a sugerat posibilitatea unei abdicări regale.

Citește și Profeția teribilă a lui Nostradamus: „Când răsăritul se ciocneşte cu apusul, o furtună se va ridica în centrul Europei. Ţara dintre râuri şi mări va fi un câmp de bătălie”. România va fi prinsă la mijloc în războiul dintre Est și Vest

Astfel, speculațiile se îndreaptă către identitatea individului neașteptat, iar mulți se întreabă dacă ar putea fi chiar Harry, prințul exilat, dat fiind că se află pe locul cinci în ordinea succesiunii la tron.