Profeția teribilă a lui Nostradamus: „Când răsăritul se ciocneşte cu apusul, o furtună se va ridica în centrul Europei. Ţara dintre râuri şi mări va fi un câmp de bătălie”. România va fi prinsă la mijloc în războiul dintre Est și Vest

Celebrul profet Nostradamus a lăsat o profeție care arată că, în viitorul îndepărtat, România va fi câmpul de luptă între Est și Vest. Va apărea un conducător neașteptat.

25 aug. 2023, 23:10
Profeția teribilă a lui Nostradamus: „Când răsăritul se ciocneşte cu apusul, o furtună se va ridica în centrul Europei. Ţara dintre râuri şi mări va fi un câmp de bătălie”. România va fi prinsă la mijloc în războiul dintre Est și Vest

A doua jumătate a anului 2023 se anunță definitorie pentru România, având în vedere indiciile oferite de catrenele lui Nostradamus. Este clar că România este la pragul unor schimbări majore.

Anii următori vor fi marcați de nenumărate conjuncții istorice din punct de vedere astrologic. Momentan, amintim de conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie 2024 si Saturn-Neptun din iulie 2025. Acestea vor atrage o serie de evenimente care vor marca bineînțeles planeta, dar care vor avea urmări de neuitat în evoluția României.

Și iată au apărut și altfel de profeții în acest sens. Enigmele și simbolurile sunt baza profețiilor lui Nostradamus, dar trebuie să ținem cont și de interpretări. În contextul anului 2023, anumite catrene par să se concentreze în mod specific asupra poziției geografice a României, sugerând posibile schimbări majore pe scena politică și socio-culturală, mai ales ținând cont și de conflictul din Ucraina. În tumultul prezentului, războiul din Ucraina a captivat atenția lumii. În ciuda realităților zguduitoare ale conflictului, există unii care caută indicii în trecut pentru a înțelege mai bine viitorul. Conflictul început în februarie 2022 continuă să facă ravagii în estul Europei.

Michel de Nostredame, cunoscut mai popular sub numele de Nostradamus, a fost un medic, astrolog și profeț francez născut în 1503 și decedat în 1566. Este cel mai faimos pentru colecția sa de profeții, „Centuries”, o serie de cvartete (strofe cu patru versuri) care descriu evenimente viitoare în termeni vagi și simbolici. De-a lungul secolelor, oamenii au interpretat și re-interpretat aceste profeții, încercând să le asocieze cu evenimente istorice majore. Deși multe din predicțiile lui sunt controversate și deschise la diverse interpretări, Nostradamus rămâne una dintre cele mai enigmatice și fascinante figuri din istoria profețiilor.

Profeţia lui Nostradamus despre războiul lui Putin: Mierea va costa mai mult decât lumânarea de ceară!

„Când răsăritul se ciocnește cu apusul, o furtună se va ridica în centrul Europei. Țara dintre râuri și mări va fi un câmp de bătălie”. Profeția arată că România, cel mai probabil, aflată la intersecția dintre Est și Vest, va fi martorul unor tensiuni, poate chiar conflicte și va reprezenta puntea de legătură între cele două lumi. În acest sens există speculații care aliniază România la simbolul Leului și o putere occidentală la cea a Vulturului ca forțe viitoare în lume.

Totodată profeția lui Nostradamus ia în calcul și un conducător neașteptat: „O stea va răsări din umbre, luminând drumul unei națiuni pierdute. Cu înțelepciune și curaj, va uni poporul”. Acest nou lider despre care ne spune Nostradamus, cuviziuni grandioase, va reuși să unească România într-o nouă superputere globală. Coroana noului conducător nu va fi una tradițională, ci una adaptată timpurilor moderne „Coroana pierdută se va întoarce, dar nu așa cum era așteptată”.

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2023 au început să se împlinească deja. Românii au ajuns să se confrunte zilnic cu problemele prezise de el

Confluența apelor este un alt indiciu care arată posibilitatea ca România să fie vizată în centrul conflictului dintre Est și Vest. Revărsarea Dunării în Marea Neagră nu doar că poziționează România drept o fortăreață naturală în miezul central al Europei, dar asigură și o fortitudine economică demnă de o putere națională.

Nostradamus e de încredere, fiindcă profețiile sale, chiar dacă vagi și criptice, au fost îndeplinite de-a lungul timpului. Ca exemple se numără atentatul de la turnurile gemene din 11 septembrie 2001, care a dat startul Războiului Contra Terorii. „Două păsări de pradă se vor prăbuși, cerul va arde la latitudinea de vest”.

Cele 4 previziuni ale lui Nostradamus pentru 2023: „Şapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”