Profeţia lui Gaon din Vilna. Un război între Turcia şi Rusia va aduce SFÂRŞITUL LUMII

Doua dintre cele mai respectate personalitati ale istoriei evreiesti au prezis ca un razboi intre Turcia si Rusia va insemna sfarsitul lumii. Astfel, cu putin timp inainte sa moara, in 1797, profetul Elijah ben Shlomo Zalma, cunoscut si sub numele de Gaon din Vilna, si-a avertizat concetatenii sa se pregateasca de apocalipsa cand Rusia va cuceri Crimeea, scrie presa rusa, citand Daily Star.

28 dec. 2015, 07:38
Profeţia lui Gaon din Vilna. Un război între Turcia şi Rusia va aduce SFÂRŞITUL LUMII

O profetie cumplita, recent dezvaluita si care, se pare, a inceput sa se adevereasca din momentul in care presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anexat anul trecut Peninsula Crimeea, spre furia si ingrijorarea comunitatii internationale, scrie efemeride.ro.

Citeşte şi Vine Apocalipsa în 2017? Ce ne aşteaptă în 2016. Sfârşitul Lumii, după Isaac Newton

Acest proroc, caruia i se mai spune si Gaon din Vilna, adica inteleptul din Vilna, spunea, atunci, ca Rusia va intra in razboi cu Turcia. Astazi, aceasta previziune tinde sa devina realitate pe fondul tensiunilor dintre Moscova si Ankara, tot mai aprinse si mai incrancenate.

Cand veti auzi ca rusii au cucerit orasul Crimeea, sa stiti ca a venit timpul lui Mesia”, scria profetul.

Alt intelept al vremii, Israel ben Eliezer, a prezis ca, inaintea bataliei finale, Rusia isi va uni fortele cu musulmanii. Astazi, Moscova a intrat deja in alianta cu liderul sirian Bachar al-Assad si cu regimul islamic din Iran.