Mihai Trăistariu vrea să îşi viziteze tatăl mort: „Atunci când se va putea călători în timp”

Mihai Trăistariu vrea să îşi viziteze tatăl mort. Artistul are gijă de mormintele părinţilor şi merge des la cimitir, pentru a aprinde o lumânare. Dacă despre mama lui a vorbit de multe ori, pe tatăl său nu prea l-a adus în discuţie.

28 apr. 2023, 14:08
Mihai Trăistariu vrea să îşi viziteze tatăl mort: „Atunci când se va putea călători în timp”
Mihai Trăistariu vrea să îşi viziteze tatăl mort

Mihai Trăistariu vrea să îşi viziteze tatăl mort. Artistul a mers la mormântul lui şi s-a rugat pentru odihna sufletului său. El a mărturisit că își dorește să fi putut să se împrietenească cu tatăl său, dar din cauza faptului că acesta o bătea pe mama sa, nu a reușit niciodată să îl iubească cu adevărat.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu ar face orice pentru a-și salva cariera. A apelat chiar și la inteligența artificială: „I-am dat să facă versuri”

Mihai Trăistariu vrea să îşi viziteze tatăl mort

Mai mult decât atât, cântăreţul a menționat că şi-ar dori să îl viziteze, atunci când se va putea călători în timp. El a declarat că ar fi fost prieteni buni dacă tatăl său ar mai fi trăit și poate că nu ar mai fi recurs la violență față de mama sa.

Gheorghe Trăistariu. Am doar nouă poze cu tatăl meu. Atât am. Mai multe de la cimitir decât de când era în viață. 😥 Pe 30 aprilie ar fi fost ziua lui, iar pe 23 a fost Sf. Gheorghe. Nici nu mi-am amintit de asta.

A murit când eram în liceu. 😥 Am un regret uriaș că nu m-am împrietenit niciodată cu el. O bătea pe mama mea fără control. Și atunci… l-am urât. Probabil din frică să nu mă bată și pe mine.

Una peste alta… m-aș fi înțeles bine cu el dac-ar fi trăit. Eram pe aceeași undă cumva. I-ar fi trecut și geloziile cu maică-mea și probabil s-ar fi oprit s-o mai bată. Habar n-am.

Cert e un singur lucru: de la el n-am reușit să păstrez vreun fir de păr, să-l clonez. Cum am făcut cu mama. Însă… atunci când se va putea călători în timp, chiar și peste 1.000 de ani… o să merg CATEGORIC să-l vizitez ❤️❤️❤️”, a scris cântărețul pe Instagram.