Profeţia părintelui Iustin Pârvu înainte de moarte: „Anul viitor vine urgie!”

Vin vremuri grele pentru omenire, sau cel puţin aşa anunţă ultima profeţie a părintelui Iustin Pârvu, făcută cu puţin timp înainte de a muri. Cuvintele i-au înfiorat pe cei care le-au auzit.

RomaniaTV.net
08 iul. 2013, 08:07
Profeţia părintelui Iustin Pârvu înainte de moarte: „Anul viitor vine urgie!”

Cu cinci zile înainte de a muri, părintele Iustin Pârvu a făcut o profeţie sumbră. „Mai sunt 12 luni de libertate şi apoi vine urgie!”. Asta le-a spus părintele celor veniţi în acea zi să-l vadă şi să-i ceară cuvânt de îndrumare pentru vremurile ce urmau să vină.

O măicuţă de la Mănăstirea Paltin susţine că duhovnicul a făcut înfiorătoarea profeţie şi apoi a tăcut, lăsându-i fără explicaţii pe cei adunaţi în jurul lui.

Unul dintre cei mai mari duhovnici ai neamului românesc, părintele Iustin vorbea încă din timpul vieţii despre vremurile tulburi care vor veni.

„Nu trebuie să ne înspăimântăm că vine sfârşitul. Sunt vremuri foarte grele. Păstorul poate să te vândă, poate să te trădeze, poate să te dea chiar lui Satana. Hristos a dat pentru noi, acum trebuie să dăm şi noi picătura de sânge”, a spus părintele Iustin Pârvu.

Părintele Iustin Pârvu a militat în timpul vieţii pentru libertate spirituală şi a criticat documentele de identitate cu CIP.

„CIP înseamnă sclav. Tu nu mai trăieşti, nu mai eşti al tău. Eşti robul celui care te conduce. Criza aceasta nu este altceva decât judecata lui Dumnezeu, judecata faptelor noastre”, a mai spus părintele Iustin Pârvu.

Părintele Iustin avea răspunsuri pentru multe din marile probleme ale românilor şi credea cu tărie în puterea spiritualităţii noastre.

„Dar creştinismul şi valoarea nu constă în valoarea dolarului, nici a bogăţiei, nici a luxului. Stema noastră, vulturul de fier cu crucea în cioc simbolizează planurile şi idealurile naţiei noastre care duce înspre Înviere. Dumnezeu să vă călăuzească!”, a mai spus acesta.

Simbol al credinţei, părintele Iustin Pârvu a murit pe 16 iunie, la vârsta de 94 de ani.