PROFEŢIA sfântului Malachia: Următorul Papă aduce sfârşitul lumii

Publicat: Duminică, 17 Februarie 2013 17:23 // Actualizat: Luni, 18 Februarie 2013 13:46 // Sursa: Romania TV

Următorul Papă va aduce Sfârşitul Lumii - sau cel puţin asta arată profeţiile sfântului Malachia, un preot irlandez. Potrivit acestuia când va fi ales cel de-al 112 lea Papă, vine Apocalipsa. Papa Benedict este al 111-lea urmaş al Sfântului Petru pe scaunul Vaticanului şi tocmai a anunţat că se retrage.

Foto: www.guardian.co.uk

Mai mulţi oameni sunt de părere că o profeţie din secolul al XII-lea arată că succesorul lui Bedendict al XVI-lea va fi ultimul Papă, dar şi că sfârşitul lumii este iminent.

Potrivit lui Malachia, ultimul papă va fi "Petre Romanul", după care "oraşul de pe cele şapte coline va fi distrus iar Judecătorul groaznic va decide soarta oamenilor". Favorit la scaunul Vaticanului este în acest moment, Arhiepiscopul de culoare, din Ghana, Peter Turkson, preşedinte al Conciliului Pontifical pentru Justiţie şi Pace.

Indiferent dacă profeţiile sfântului se vor adeveri sau nu, fulgerul care a lovit Bazilica Sfântului Petru chiar în ziua când Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat retragerea a fost perceput ca un semn divin.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 feb 14:13
Răspunde | Votează email 1 email
Otilia Claudia
Este al 265-lea papă în istoria Bisericii Romano-Catolice nu al 111-lea
17 feb 20:48
Răspunde | Votează email 0 email
GICU
BAI DA SFARSITU ASTA A LUMII E CATOLIC , ORTODOX. ORI ATEU CA ILIESCU?
17 feb 19:23
Răspunde | Votează email 0 email
gaby
mda se pare ca se adevereste cv pana la urma o apropiere anume dar si cand va veni acel papa rau va domina lumea si va face cele rele pt a domina si stapani lumea asa ca fratilor bukurativa cat mai puteti pt ca nu se stie cand mai prindeti asa libertate
1
EUR
4.7790
RON
24 Jan
noapte -3 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H