PROFEŢIA ŞOCANTĂ a SFÂNTULUI NILUS. "Oamenii vor fi ca nişte păpuşi în mâinile ANTICHRISTULUI"

Publicat: Joi, 05 Iunie 2014 11:35 // Actualizat: Joi, 05 Iunie 2014 11:44 // Sursa: romaniatv.net

Sfantul Nilus a fost un sfant care a trait in secolul al V-lea. Sfantul Nilus a facut o profetie socanta care a dainuit de-a lungul timpului, despre cum va fi vremea in timpul in care Antichristul va cobori pe Pamant.

"La mijlocul secolului XX oamenii vor fi de nerecunoscut. Atunci cand venirea Antichristului este aproape, in mintile oamenilor va incolti dorinta carnala, iar necinstea si pacatul vor fi de necontrolat.

Citeşte şi APOCALIPSA vine în 100 de zile, potrivit MITOLOGIEI NORDICE. Cum credeau VIKINGII că se va SFÂRŞI LUMEA

Infatisarea oamenilor se va schimba, si va deveni din ce in ce mai greu sa deosebesti un barbat de o femeie din cauza modului nerusinat in care se vor imbraca si se vor coafa.

In acele timpuri valorile morale si traditiile promovate de crestinism si Biserica se vor schimba. Oamenii nu vor mai sti ce este modestia, iar lacomia si falsitatea vor domni peste lume. Cei care vor trai in acele timpuri vor alerga de dimineata pana seara pentru a-si aduna averi impresionante, iar adulterul, homosexualitatea si practicile ascunse vor domni in acea societate.

Citeşte şi VINE SFÂRŞITUL PĂMÂNTULUI? Agenţia Federală pentru gestionarea dezastrelor din SUA face PROVIZII

In acele timpuri, oamenii vor zbura prin aer ca pasarile si vor atinge fundurile oceanelor precum pestii, iar cand vor fi realizat deja aceste lucruri, acesti oameni, saracii de ei, nu vor sti ca sunt inselati de Antichrist, ca nu sunt decat niste papusi in mana lui", este profeţia sfântului Nilus, potrivit obiectiv.info.

ALTE PROFEŢII ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE PENTRU 2014

2014 va fi un an de răscruce pentru omenire. Molimi, războaie şi catastrofe naturale pândesc lumea, iar una dintre cele mai înfricoşătoare previziuni îi aparţine celebrei prezicătoare Baba Vanga.

Baba Vanga a prezis pentru 2014 o epidemie de cancer de piele, care va decima populaţia lumii.

Potrivit inginerului ucrainean care a descifrat catrenele lui Nostradamus anul ce va urma va fi sub semnul violenţei. Patru premieri importanţi ai lumii vor fi victimele unor atentate.

Profeţiile continuă şi mai înfricoşător. Anul 2014 va aduce Al Treilea Război Mondial, care va dura 10 ani. În plus, boli crunte vor afecta mare parte din populaţia globului. Europa va fi aproape depopulată, ca urmare a folosirii armelor chimice şi nucleare în conflictele prezise de Nostradamus.

Scriitorul de science-fiction Isaac Asimov a avut şi el o viziune asupra anului 2014. Nu atât de fatalistă, dar surprinzător de apropiată de realitate.

  • Vehiculele vor avea creiere digitale. Ele vor putea să gândească singure pentru a se deplasa într-un anumit punct.
  • Comunicarea va deveni vizibilă. Telefoanele vor fi dotate cu camere video prin care se va putea comunica.
  • O sa apară televizoarele 3D, care vor avea imaginea similară cu realitatea.
  • Din ce în ce mai puţine locuri de muncă vor exista pentru că maşinile vor prelua cele mai multe sarcini.

Isaac Asimov a simţit şi influenţa extrem de mare pe care o vor avea computerele asupra oamenilor şi cât de uşor va fi să învăţăm şi să aflăm informaţii.

"El va alege ce vrea să înveţe, ce vrea să studieze. Copilul nu va face doar asta, va merge în continuare la şcoală. Pentru cultură generală. Va interacţiona şi cu alţi elevi sau profesori, nu ai cum să scapi de asta. Dar trebuie să urmărească partea distractivă a vieţii, să-şi urmeze interesul. Nu este doar pentru cei tineri. Asta este o problemă pe care o avem acum cu educaţia, este doar pentru tineri", spunea Issac în 1988.

Profeţii tulburătoare au fost făcute şi de părintele Iustin Pârvu. Cu cinci zile înainte de a muri, acesta a spus: "mai sunt 12 luni de libertate şi apoi vine urgie!".

O măicuţă de la Mănăstirea Paltin susţine că duhovnicul a făcut înfiorătoarea profeţie şi apoi a tăcut, lăsându-i fără explicaţii pe cei adunaţi în jurul lui.

"Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor", a spus Justin Pârvu.

Citeşte şi: Apocalipsa vikingilor vine în februarie 2014: Norul care mătură totul în calea sa

Un alt monah vizionar de care prea puţină lume ştia înainte de 1989 a fost părintele Arsenie Boca. Şi el a plecat la cele veşnice, chiar înainte de revoluţie, eveniment pe care, de altfel, l-a şi prevestit. Prigonit de odioasa Securitate, pentru a rămâne aproape de cele sfinte el s-a transformat în pictor de biserici.

În 1968, când lucra la biserica Drăgănescu din judeţul Giurgiu, a avut mai multe revelaţii care au rămas încifrate în uluitoarele picturi din sfântul lăcaş. Într-una dintre ele apar, în mod bizar, obiecte pe care umanitatea avea să le conceapă mulţi ani după. Naveta spaţială pe care oamenii o vor vedea abia în 1981, apare, ca într-o fotografie venită din viitor într-o pictură profetică. Omul modern, care a uitat de Dumnezeu de dragul concretului, refuză invitaţia la cină a arhanghelului Mihail, semnându-şi astfel sentinţa...

Dacă unele mesaje au fost doar sugerate, Arsenie Boca a lăsat scris că omul, cu ştiinţa, va aduce sfârşitul lumii.

"Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frică-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări", a proorocit Arsenie Boca.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 nov 17:32
...

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Predicţiile Babei Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, se întind până în anul 5079, când a prezis sfârşitul lumii. Până atunci, numeroase evenimente se vor...
17 iun 15:21
...de ei, nu vor sti ca sunt inselati de Antichrist, ca nu sunt decat niste … Read more on RomaniaTV.net Intro Efecto Nostradamus.avi – Docuzone. ...
05 iun 18:37
Răspunde | Votează email -2 email
kinder
cand poporul se prosteste cu televizorul...si cand multi doresc sa sperie lumea, pentru ca populatia speriata si nesigura e cea mai usor de prostit! :)) si strategic au fost puse toate prezicerile....sau aproximativ toate....secolul XX e trecut...si inca nu zburam ca pasarile:)) asta o fost cea mai funny chestie citita pe azi....e bine luata ca atare, adica pamflet! :)
05 iun 11:58
...
Sfantul Nilus a fost un sfant care a trait in secolul al...
05 iun 11:50
...care a dainuit de-a lungul timpului, despre cum va fi vremea in timpul in care Antichristul va cobori pe Pamant. Citește mai departe… ...
05 iun 11:47
...o profetie socanta care a dainuit de-a lungul timpului, despre cum va fi vremea in timpul in care Antichristul va cobori pe Pamant. Citește mai departe…, PROFEŢIA ŞOCANTĂ a SFÂNTULUI NILUS. "Oamenii vor fi ca nişte păpuşi în mâinile...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H