Profeția teribilă a părintelui Arsenie Boca păstrată în Arhivele Securității: „Un nou război va începe, iar rușii, care ne-au făcut atâta rău, îşi vor primi răsplata la ei acasă”

Arhivele Securităţii păstrează una dintre cele mai cumplite profeţii ale Sfântului Ardealului, care au ieşit la iveală odată cu începerea războiului din Ucraina.

10 iun. 2022, 21:40
Profeția teribilă a părintelui Arsenie Boca păstrată în Arhivele Securității: „Un nou război va începe, iar rușii, care ne-au făcut atâta rău, îşi vor primi răsplata la ei acasă”

O nouă profeţie a părintelui Arsenie Boca vorbeşte despre război şi despre ruşii „care îşi vor primi răsplata la ei acasă„. În luna decembrie a anului 1948, Arsenie Boca avea să facă o profeție care a lăsat fără cuvinte întreaga audienţă. Şi cum sfântul părinte era sub stricta supraveghere a Securităţii, totul a fost consemnat cu fidelitate.

O mare parte dintre documentele conţinând informații despre Arsenie Boca din Arhivele Securității au fost cuprinse, în trei volume, în seria ”Părintele Arsenie Boca în Arhivele Securității”, creată de Florian Bichir, Romeo Petrașciuc și Raluca Toderel.

Citeste si Profeţia ÎNFIORĂTOARE a părintelui Arsenie Boca, mai actuală ca niciodată: „România va fi înconjurată de flăcări. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri”

Profeţie teribilă a părintelui Arsenie Boca: „Rușii vor primi răsplata la ei acasă”

Țăranii din comuna Deal, județul Alba, care merg la mănăstirea Sâmbăta, din județul Făgăraș, povestesc că părintele Arsenie, starețul mănăstirii, după ce a fost eliberat din deținerea de la Siguranța Brașov, a ținut o predică oamenilor. Potrivit documentului datat pe 16 decembrie 1948, „în curând va începe un nou război și rușii care au făcut atâta rău în țara noastră vor primi răsplata la ei acasă”.

Totodată, din perioada 1945-1946, datează o altă profeţie a Sfântului Ardealului potrivit căreia ar urma „să se ridice de la Răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om. Cine va rămâne din războiul acesta va fi ales ca grâul din pleavă. Pleava zboară, iar grâul rămâne. Se va alege cine va rămâne: Nu vă spun de la mine. Aşa scrie în carte, în Biblie„.

Citeste si Arsenie Boca: Rusia va fi lovită cu „bolovani de foc”. Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios

Arsenie Boca a prezis că România va fi condusă de Iohannis. „Nu-i din religia noastră și este preocupat pentru el”

Arsenie Boca ar fi prezis moartea soţilor Ceauşescu, fapt pentru care a fost persecutat de Securitate. Nepoata celui supranumit „Sfântul Ardealului” a spus că Părintele a anticipat şi ascensiunea la putere a lui Klaus Iohannis.

Știți ce mi-a spus? Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, să nu te bucuri că vine altul, mai de altă religie. Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, că-l dați jos că vine altul mai rău. (…) Nu-i din neamul nostru, nu-i din religia noastră și este preocupat pentru el. Așa cum s-a dovedit. E un om cu un rânjet mascat, să pară drag românilor și el nu ne iubește deloc”, a dezvăluit Zoe Dăian, nepoata în vârstă de 90 de ani a părintelui Arsenie, într-un interviu pentru România TV