Profeție sau mit?! Ce propovaduia Arsenie Boca despre viitorul Bucureștiului?! Sfântul părinte vedea un mare cutremur!

Arsenie Boca este una dintre personalitățile cu mare impact din țara noastră. Preotul este cunoscut despre nenumăratele profeții pe care le-a făcut cu privire la viitorul românilor.

08 nov. 2021, 19:34
Profeție sau mit?! Ce propovaduia Arsenie Boca despre viitorul Bucureștiului?! Sfântul părinte vedea un mare cutremur!

Profeție sau mit?!. Pe lângă tehnologia cu care am dat piept Boca a vorbit și despre cutrmeurele devastatoare care vor radia cu totul un oraș extrem de important din România.

Profeție sau mit?! Ce propovaduia Arsenie Boca despre viitorul Bucureștiului?! Sfântul părinte vedea un mare cutremur!

Bucureștiul, căci despre el este vorba, ar dispărea fără echivoc din cauza păcatelor săvârșite în acest loc. E de menționat faptul că preotul a amintit de două cutremure ce au avut loc în secolul trecut și s-a referit la ele ca fiind ”cele două ouri”. În profeție, Boca vorbește și despre un al treilea mare cutremur care va fi atât de puternic încât ar înghiți Bucureștiul cu totul.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraș va fi șters de pe fața pământului pentru păcatele lui.”, spunea Arsenie Boca.

„Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele.

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși.

Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări.”

Citește și: Miracolele care s-au întâmplat la mormântul lui Arsenie Boca. Românii povestesc cu ochii în lacrimi cum s-au vindecat de boli şi au scăpat de necazuri
 

S-au împlinit 111 ani de la naşterea călugărului Arsenie Boca, una dintre marile personalităţi din România secolului XX.

Arsenie Boca s-a născut în 29 septembrie 1910 şi a copilărit în Ţara Zarandului, la poalele munţilor Apuseni. Localnicii nu i-au fost contemporani, însă unii dintre ei au păstrat mărturiile părinţilor şi bunicilor lor despre viaţa familiei lui Arsenie Boca în satul lor.

Citește și: EXCLUSIV | Arsenie Boca a prezis că România va fi condusă de Iohannis. Nepoata părintelui rupe tăcerea: „Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu. Vine altul mai rău. E un om cu un rânjet mascat”