Maria Ghiorghiu, PROFEŢIE ŞOCANTĂ. Fenomenele extreme recente vor avea efecte devastatoare: „Pe apele fără de margini…”

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare care a anunţat tragedia din Colectiv, susţine că fenomenele extreme care au pus stăpânire pe mai multe colțuri ale lumii ar putea avea efecte devastatoare.

19 iul. 2018, 09:01
Maria Ghiorghiu, PROFEŢIE ŞOCANTĂ. Fenomenele extreme recente vor avea efecte devastatoare: „Pe apele fără de margini…”

Maria Ghiorghiu a făcut public un mesaj pe blogul personal, în care a vorbit despre efectele devastatoare ale topirii ghețarilor.

Urmează un cutremur devastator în România? Profeţie înfricoşătoare:”Vor fi sute de morţi!” Oraşele care sunt vizate de seism

„În această după amiază, în timp ce scriam aici, pe blog, aud glas care spune așa: „Orizont !Ozonesc! Clipă în care, văd înspre Apus cum apele acoperă uscatul. Pe apele fără de margini vedeam bucăți de gheaţă care pluteau și înaintau cu repeziciune. Dragii mei, vom auzi de prapadul care-l va face topirea ghețarilor. Scriam cândva un articol despre ARCA LUI NOE, despre felul cum Lumea va avea nevoie de ARCA LUI NOE. Iată cum, din păcate ceea ce scriam cu ani în urmă, începe a se adeveri acum. Dragii mei, să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la MĂICUȚA DOMNULUI că să nu-și întoarcă Faţa Să de la noi robii Săi, și să ne ajute cu milă și cu dragostea Sa. Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu.