Profeţii SUMBRE despre România, făcute de părintele Dionisie: "Un RĂZBOI înfricoşat de mare ne paşte"

Publicat: Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 10:56 // Actualizat: Luni, 19 Octombrie 2015 13:56 // Sursa: romaniatv.net

Conducătorii lumii vor să schimonosească firea omului, Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, iar sfârşitul este aproape, fie prin război, fie prin venirea Antihristului. Sunt predicţiile părintelui Dionisie de la Colciu. Părintele mai spune că omenirea nu mai are de făcut altceva decât să se pocăiască, să meargă spre biserică. 

Foto: cuvantul-ortodox.ro

"AM SCAPAT DE COMUNISTI, DAR CEI DE ACUMA SUNT SI MAI INFRICOSATI. Fac propaganda sa vina Antihrist mai degraba. Despre ARDEAL: "O sa fie mare tulburare cu ungurii, ca cer autonomie", spunea părintele Dionisei.

Citeşte şi MAREA URGIE va veni, mai ales din cauza DESFRÂULUI şi a AVORTURILOR. "Femeile umblă goale...."

Potrivit părintelui, trăim deja vremurile de pe urmă. "Sa avem nadejdea la Dumnezeu, dar timpurile sunt critice. Timpurile-s foarte critice. Dupa cum spun Sfintii Parinti, Sfintii Prooroci, noi am intrat in veacul al VIII-lea, si ei asa scriu ca, intrand in al VIII-lea veac, multe necazuri o sa vina peste omenire, mari schimbari o sa fie in lume. Dupa scrierile Sfintilor Parinti, omenirea as­teapta doua pericole infricosate: un razboi infricosat de mare si imparatia lui Antihrist. Acuma numai Dumne­zeu stie care va apuca inainte, razboiul acela care se as­teapta sau imparatia lui Antihrist. Noua nu ne-a ramas altceva decat sa ne pregatim. Sa ne pregatim prin poca­inta, spre marturisire curata, ca nimenea nu se poate mantui decat numai prin pocainta, adica prin marturisirea pacatelor inaintea parintelui duhovnic. O sa fie un razboi infricosat, poate nu acum, dar in cativa ani. Asa va fi ca nu vor mai cunoaste ca au fost oameni cei omorati. Suntem in vremurile de pe urma. Sunt semne vadite", a mai prezis părintele Dionisie în anul 2010, , potrivit cuvantul-ortodox.ro. . 

"Conducatorii omenirii de astazi sunt hotarati sa distruga omul, atat duhovniceste, cat si fireste; adica nu se mai pune problema de a fi un bun crestin, asta e departe, dar nu mai poti fi om firesc. Vor sa schimonoseasca firea omului. Conducatorii europeni se vede bine treaba ca au luat locul lui Satan insusi, ca de acum ei, cu ideile lor, introduc rautatea in omenire. Dar pentru ce? Ca sa distruga cu desavarsire tot ce-i duhovnicesc in om, dar nu numai atat, ci si tot ce-i omenesc. Ăstia vor sa faca lumea ca pe niste dobitoace, sa nu stie ca este Viata Vesnica. Chiar daca zic ca este Dumnezeu, ei spun ca totul este aici, viata asta sa fie bine", a spus părintele Dionisie. 

Uniunea Europeană, Casa Fărădelegilor

"Uniunea Europeana este Casa Faradelegilor, este distrugerea omului, nu numai a crestinului sau a monahului. Lasam asta la o parte [monahismul sau crestinismul], dar vedem ca legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindca dau drepturi lui Satan. Ei legifereaza ca pacatul impotriva firii este ceva bun. Vezi, astia de la Comunitatea Europeana o tin (considera) pe Romania ca cea mai inapoiata. De ce? Pentru ca crede in Biserica, fiindca are multi preoti si monahi. Adica crede in Viata Vesnica si nu crede in ideile lor. Vor sa bage ideile lor si Biserica le sta in cale. O sa fie schimbari mari. Ce, crezi ca Comuni­tatea Europeana este dupa Dumnezeu? O sa-i schimbe pe toti, o sa le schimbe mintea. Aceasta schimbare este spre daramare iar nu spre zidire", a povestit părintele Dionisie.

Citeşte şi SCENARII APOCALIPTICE. Părintele Ilarion Argatu: Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături

Ce înseamnă veacul al 8-lea

"Ca am intrat in a opta mie de ani, dupa numaratoarea Bisericii. (N.red. Potrivit cronologiei traditionale bizantine, dupa care se ghideaza toate scrierile vechi bisericesti, anul Nasterii lui Hristos este anul 5508 "de la facerea lumii". Prin urmare, anul 2010 înseamnă anul 7518 "de la facerea lumii". Sfantul Nil Atonitul, Sfantul Cosma Etolianul, Sfantul Moise Arapul si Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica sunt doar cativa dintre Parintii Bisericii carora le-a descoperit Dumnezeu in vedenie ca la a doua jumatate a veacului al optulea, cand se va inmulti faradelegea, se va apropia sfarsitul lumii. Despre acest veac pomeneste adesea parintele Dionisie in dialogurile sale). Vezi? E sfârşitul. Am intrat în al VIII-lea veac. Să ştii că urgiile cele mai mari încep de-acum înainte. Aşa scriu Sfinţii Prooroci, aşa scriu Sfinţii Apostoli. Aşteptăm pe Antihrist. Dar apostolii lui Antihrist ştiu cum să se poarte ca să îngenuncheze adevărul, să îngenuncheze Ortodoxia. Cât timp va fi Ortodoxia la înălţime ei ştiu că nu poate împărăţia lui Antihrist să guvernele, să conducă, şi se osârduiesc cu fel de fel de meşteşugiri ca foarte cu înlesnire să vină Satana ca să conducă omenirea", a precizat părintele Dionisie. 

loading...
21 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 oct 18:08
Răspunde | Votează email 3 email
stef
blocati publicitatea lansata de gunoaie umane ex:oportunitati nu ne intereseaza
25 oct 09:40
Răspunde | Votează email -1 email
bogdan
Cea mai solicitata oferta de lucru
online!! Suntem in plina ascensiune si suntem
cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei
colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri
asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte
minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si
word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si
conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu
pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa
ceara detalii la adresa de email: [email protected]
24 oct 19:16
Răspunde | Votează email 0 email
Irina
Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi e-mail-ul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
24 oct 12:26
Răspunde | Votează email 0 email
Cati
Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email:

[email protected]
cu textul “INFO”
21 oct 17:33
Răspunde | Votează email -1 email
Petre
Popa, dar Uniunea Euro-Asia-i e si ea tot indracita?
20 oct 17:03
Răspunde | Votează email 0 email
iulia
Selectam persoane serioase, ambitioase, responsabile, disciplinate, oameni care stiu sa lupte pentru implinirea unui vis, oameni care nu se lasa invinsi de obstacole, oameni cu mintea deschisa catre nou.Daca esti un astfel de om ,nu ezita si contacteaza unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
19 oct 18:47
Răspunde | Votează email 0 email
neluuutu
foarte tare :))) Romania!
19 oct 17:02
Răspunde | Votează email 0 email
gheorghe
Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Din multitudinea de oferte, aici aveti certitudinea ca totul e extrem de serios. Va asiguram contract de comision, transparenta si instruire pas cu pas, in asa fel incat dvs sa va desfasurati in cele mai bune conditii activitatea si sa castigati bani. Insistam ca numai persoanele foarte serioase sa solicite detalii la adresa de email: [email protected]
19 oct 12:01
Răspunde | Votează email -5 email
V-ati gasit nebunul,..
Romania , tara artificial creata, tara corupta si primitiva, nu are viitor. Nu poate fi decat o victima a cuiva , mai devreme sau mai tarziu. Acum cu americanul in pat nu va procrea decat monstrii si mai fiorasi care vor sfarteca trupul tarii. Deci o dezmembrare este inavitabila, mai ales vazand cine sunt baronii si celebri mafioti locali, care nu mai doresc nici DNA nici ANAF.Lucrurile sunt categoric scapate de sub control si e doar chestie de timp.
19 oct 08:42
Răspunde | Votează email 0 email
sam
atiti vreun popa care sa fi facut vreo profetie optimista
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H