Profețiile Babei Vanga s-au adeverit din nou! Ce a prezis despre 2023 tocmai s-a întâmplat. Oamenii de știință sunt șocați

Baba Vanga este unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzători din lume. Deși a murit în 1996, previziunea pe care a făcut-o Baba Vanga pentru 2023 tocmai s-a adeverit! Vezi mai jos despre ce e vorba.

08 dec. 2023, 17:45
Profețiile Babei Vanga s-au adeverit din nou! Ce a prezis despre 2023 tocmai s-a întâmplat. Oamenii de știință sunt șocați

Baba Vanga este un nume cunoscut în toată lumea și deși a murit în 1996, și astăzi oamenii vorbesc de ea și de previziunile acesteia.

Citește și Carmen Harra, noi previziuni sumbre despre viitorul României! Ce se întâmplă din toamna anului 2023. ”O să pornim într-o altă direcție”

Mulți spun că Baba Vanga a prezis și pandemia Covid-19 și a avut dreptate și în legătură cu diferite probleme politice.

Baba Vanga era de origine din Bulgaria și a murit în urmă cu 27 de ani, însă este o emblemă pentru teoreticienii conspirației, mai ales după ce unele dintre previziunile ei s-au dovedit a fi adevărate.

Baba Vanga a lăsat în urmă predicții pentru fiecare an, până în 5079, atunci când a spus că lumea va ajunge la sfârșit și planeta nu va mai exista.

Astfel, pentru anul 2023 se pare că s-a mai adeverit o previziune de-a celebrei clarvăzătoare.

Și anume, femeia a spus că în anul 2023, planeta noastră va fi lovită de o furtună solară masivă cu consecințe devastatoare.

Tot ea a avertizat că va fi ca un ”tsunami solar” și va distruge câmpul magnetic al Pământului.

Furtunile solare pot provoca întreruperi în masă de comunicare, provocând o serie de alte probleme.

1 Decembrie, ziua în care s-a adeverit previziunea Babei Vanga

Furtunile solare apar atunci când o explozie de energie este eliberată de soare, trimițând sarcini electrice, câmpuri magnetice și radiații care se năpustesc spre Pământ.

De altfel, ele pot provoca nenumărate comportamente atmosferice mai puțin răuvoitoare, cum ar fi aurora nordică.

Zilele trecute, locuitorii din Marea Britanie au fost anunțați că au șansa de a vedea Aurora boreală chiar de la ei de acasă, până în Cornwall, cu o zi înainte de lovirea furtunii solare.

Citește și Previziunile numerologice ale gemenelor Timofte pentru anul 2024. „Reglăm energia banului, cei care urăsc banii nu vor avea!”

Aurora poate fi văzută în nordul îndepărtat al Scoției la fiecare câteva luni.

Astfel, evenimentul care s-a întâmplat la data de 1 Decembrie a fost clasat drept ”G2” de către Administrația Națională pentru Oceane din SUA.

Asta înseamnă că furtunile solare ar putea perturba sateliții din spațiu și rețelele de energie. Ca atare, predicția Babei Vanda s-a adeverit, fenomenul nefiind unul obișnuit.

De altfel, oamenii de știință au fost înștiințați și cu privire la previziunile Babei Vanga, iar aceștia nu au avut nimic de spus, ba chiar au rămas surprinși că cele spuse de Baba Vanga s-au adeverit, potrivit Dailymail.