Profeţiile biblice se vor împlini în maxim două săptămâni. Un celebru numerolog anunţă A Doua Venire a lui Iisus şi Apocalipsa

Numerologul David Meade susține că există semne biblice care avertizează că se apropie ziua când va avea loc a 2-a sosire a lui Isus pe Pământ, adică apocalipsa.

12 apr. 2018, 14:19
Profeţiile biblice se vor împlini în maxim două săptămâni. Un celebru numerolog anunţă A Doua Venire a lui Iisus şi Apocalipsa

Potrivit televiziunii americane Fox News, care citează o declarație dată de David Meade pentru cotidianul britanic Daily Express, acesta ar fi convins că pe 23 aprilie soarele și luna se vor afla în constelația Fecioarei, la fel ca și Jupiter, care îl reprezintă pe Mesia.

În Apocalipsa lui Ioan, care este singura carte biblică aparținând în întregime literaturii apocaliptice, este descris începutul a ceea ce ar fi a doua venire a lui Isus:

Și un mare semn a apărut pe cer: o femeie îmbrăcată cu soarele, și cu luna la picioare, iar pe cap o coroană de 12 stele. Ea e însărcinată și plânge în durerile nașterii!”.

În acest pasaj, femeia ar reprezenta Fecioara, afirmă Fox News. Numerologul Meade crede că așa-numita planetă X, care mai este cunoscută sub numele de Nibiru, va apărea pe cer în aprilie, provocând eruperi ale vulcanilor, tsunamiuri și cutremure.

Însă NASA afirmă că Planeta X este o minciună și că nu există.