Profețiile lui Nostradamus pentru 2023: Un nou Papă și șapte luni de război. Ce se va întâmpla în România

Nostradamus a făcut mai multe predicții înfiorătoare pentru anul viitor. După ce a prezis că războiul și foametea vor apărea în 2022, profetul prezice "șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate", iar Papa Francis va fi înlocuit.

28 dec. 2022, 11:42
Profețiile lui Nostradamus pentru 2023: Un nou Papă și șapte luni de război. Ce se va întâmpla în România

Predicţiile lui Nostradamus pentru 2023 nu sunt deloc încurajatoare. Cel mai cunoscut profet din toate timpurile conturează ideea unui viitor terifiant pentru anul viitor.

Clarvăzătorul francez a scris și publicat cartea „Profețiile” în anul 1555, însă are un impact chiar și acum.

Profetul a prezis că războiul și foametea vor apărea în 2022, lucru adeverit în special din cauza războiului provocat de Rusia în Ucraina.

Citiți și: Nostradamus, predicţii terifiante pentru 2023: „Marele lider va ceda! Al treilea mare război va începe când marele oraş va arde”

Pentru 2023, specialiștii care au studiat profețiile lui Nostradamus au oferit o nouă listă de evenimente care ar putea avea loc, conform celebrului francez.

Posibilitatea extinderii la nivel global a războiului din Ucraina e anticipată de Nostradamus.

Nostradamus: „Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”

De asemenea, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, care ar scăpa de un eventual Armaggedon. Un posibil eșec al omenirii pe planeta Marte e o altă profeție a lui Nostradamus, care scrie de un ”foc ceresc” de dimensiuni uriașe.

Astrologul a făcut referire și la încălzirea globală, prezicând că temperaturile și nivelul mării vor continua să crească și că oferta mondială de pește va seca. „Peștele viu al Mării Negre va fierbe”, a menționat el, potrivit ziare.com.

Conform lui Nostradamus, sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă o schimbare la Vatican, existând o profeție care spune că un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc, care va fi însă ”ultimul papă adevărat”.

Despre lipsa de alimente și foamete, celebrul profet prevede că ”oamenii se vor mânca între ei”.

Într-un pasaj din catrenul 26 din Centuria V a unuia dintre manuscrisele lui Nostradamus, apar câteva catrene în care prezicătorul scria, încă de acum mai bine de 500 de ani, că “Estul va slăbi puterea Occidentului”. De asemenea, apare și denumirea de “Romainie care va suferi”.

Mulți critici literari spun că termenul de Romainie face referire la România, țara noastră, cu toate că denumirea de România nu exista în perioada când Nostradamus a scris manuscrisul.

În catrenul 26 din Centuria V, găsim și o presupusă referire la România:

„Din Rusia se apropie în masă

Distrugătorul va ruina acel oraş

Violentă distrugere Romainie va suferi

Flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite

Totdată, unii intepreți ai catrenelor consideră că Nostradamus profețește izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial după uciderea „ultimului Papă, care va fi asasinat chiar de Anticrist, care se va naște în Orient.

Citiți și: Nostradamus a prezis războiul din Ucraina: „Va fi o foamete de proporţii biblice”