Profeţiile Mucenicului Veaceslav, copilul-miracol pentru care nu existau secrete: „Ultimul conducător al Rusiei va avea o voinţă puternică şi va fi nevoit să arate cruzime”

Mucenicul Veaceslav (otroc Veaceslav) este considerat unul dintre cei mai mari profeţi ai Rusiei. A murit la nici 11 ani de leucemie, dar în scurta sa viaţă ar fi făcut profeţii care s-au adeverit. Multe dintre aceste profeţii, însă, au fost adunate de mama lui în trei cărţi extrem de contestate. Mai-marii Bisericii Ortodoxe din Rusia susţin că acele cărţi sunt pline de erezii, confuzii şi multe fabulaţii de-ale femeii care a suferit un şoc în urma pierderii copilului.

05 mart. 2022, 23:27
Profeţiile Mucenicului Veaceslav, copilul-miracol pentru care nu existau secrete: „Ultimul conducător al Rusiei va avea o voinţă puternică şi va fi nevoit să arate cruzime”

Profeţiile Mucenicului Veaceslav despre Rusia. Potrivit scrierilor al căror autor este mama sa, Veaceslav ar fi avut capacitatea de a ghici gândurile oamenilor chiar şi de la distanţă, ar fi vindecat boli dintre cele mai grave şi i-ar fi convertit pe mulţi la ortodoxie.

Copilul-profet a lăsat în urma sa un scenariu extrem de sumbru despre viitorul omenirii. El a făcut previziuni despre viitorul Rusiei, al ţărilor vecine, dar şi al marilor puteri ale lumii. De asemenea, „a văzut” că Marea Neagră nu va mai exista. El a susținut că va fi o explozie pe mare, în cer, ulterior va arde în întregime.

Cine a fost profetul Veaceslav, care a murit la nici 11 ani

Veaceslav s-a născut în martie 1982 şi a murit în aceeaşi lună a anului 1993. Băiatul provenea dintr-o familie ortodoxă, avea aspect angelic, era un copil extrem de bun, ascultător, inteligent şi pios. A demonstrat abilități supranaturale de la o vârstă fragedă: proorocea, diagnostica și trata boli dintre cele mai grave. A fost luat de două ori la Mănăstirea Sfânta Treime a Sfântului Sergiu, unde a avut discuții lungi cu starețul iar darul lui de vindecare a fost certificat ca fiind „dumnezeiesc”.

În ziua în care se spovedea şi se împărtăşea, nu primea pe nimeni. Îi ruga pe oameni să se întoarcă la Dumnezeu, să se spovedească şi să se împărtăşească, să se roage cât mai mult acasă. Se bucura foarte mult când oamenii ascultau. Datorită lui s-au convertit la ortodoxie mulţi dintre cei care erau de alte religii. Ghicea gândurile oamenilor indiferent de distanţa care îl despărţea de aceştia. Ştia ce gândeşte preşedintele american, preşedintele Rusiei, unde şi câte bombe atomice sunt, ce cantitate de armament. Pentru el, nu existau secrete, scrie vremuritulburi.com

Profeţiile Mucenicului Veaceslav despre Rusia

Iată, mai jos, câteva dintre profeţiile lui Veaceslav:

Marea Neagră nu va mai exista. Pe fundul mării sunt nişte microorganisme (un fel de viermi) care elimină hidrogen sulfurat; se formează un strat de hidrogen sulfurat, iar stratul de apă este foarte subţire. Şi pentru că în atmosferă s-au acumulat deşeuri chimice cu capacitate de aprindere, va rezulta o explozie pe mare, apoi în cer. În final, marea va arde în întregime.

Citeste si Astrologul Pavel Globa a explicat de ce a amânat Putin invadarea Ucrainei: „Doar un nebun complet ataca cu Marte în Capricorn”

Turcia va arde în mare parte.

Pământul e ameninţat de mişcarea plăcilor tectonice în diferite direcţii.

Odesa se va rupe în bucăţi imense, care vor începe să se deplaseze.

Săpăturile pentru extracţiile de marmură, aur, petrol, gaz au dus la formarea unor goluri imense în interiorul Pământului, din cauza cărora, în timpul încălzirii globale, vor fi surpări de teren la mari adâncimi.

Pentru viaţa ei plină de sărbătoare, Moscova se va prăbuşi; se va mai vedea doar o parte din Kremlin; iar conducerea masonică prezentă în Rusia se va muta în Germania, la Bonn; de acolo vor fi trimise brigăzi de intervenţie rapidă.

Ţărmurile Ţărilor Baltice vor fi acoperite de un val foarte mare; va şterge totul în cale, nu vor mai rămâne nici măcar dărâmături, va rămâne doar nisip.

Apele subterane se vor ridica şi vor inunda oraşul Sankt Petersburg.

Anglia va fi inundată, iar populaţia va fi evacuată în Rusia.

În Rusia vor arunca în aer clădiri; singuri le vor arunca în aer.

În curând vor veni vremuri mai grele decât în timpul lui Stalin.

Rusia va deveni un stat de tip poliţienesc cu brigăzi de intervenţie rapidă, dotate cu tehnologie de ultimă generaţie; peste tot vor fi interceptate convorbirile, iar orice revoltă va fi înăbuşită.

Ultimul conducător ortodox al Rusiei va fi ales de însuşi Dumnezeu pentru a conduce Rusia. Timpul conducerii lui va coincide cu timpul conducerii lui antihrist.  Când va primi conducerea Rusiei, ţara va fi devastată. Va spune adevărul la televizor despre Rusia din toate timpurile; când oamenii vor auzi adevărul despre Gorbaciov şi despre Elţin îşi vor veni în fire. Fiind condus de Dumnezeu, va fi imposibil să îl minţi. Va avea o voinţă puternică şi, în unele cazuri, va fi nevoit să arate cruzime. Va dezrădăcina răul din ţară şi va face ordine în Biserică. Îi va aduna pe toţi oamenii din Rusia care nu L-au trădat pe Dumnezeu.

Citeste si Astrologul Daniela Simulescu, detalii îngrijorătoare despre personalitatea lui Putin: „E dictatorul perfect, iar greutăţile nu-l îngenunchează, ci îl fac mai puternic”

Foamete şi o boală necunoscută

Veaceslav a prevăzut şi momentul în care va muri, cu câteva zile înainte de a împlini 11 ani. De asemenea, copilul a profeţit şi dispariţia URSS-ului, dar şi venirea lui Vladimir Putin la conducere.

Când voi avea 11 ani neîmpliniţi, eu voi muri, dar mama mea va trăi până în zilele lui antihrist.

U.R.S.S. se va prăbuşi. Comuniştii nu vor mai fi la conducerea ţării. Rusia se va împărţi în regiuni şi fiecare regiune va supravieţui pe cont propriu. In curând Mihail Gorbaciov nu va mai fi la putere. îl va urma Elţin, iar apoi va fi un conducător care nu va aparţine niciunui partid (Putin).

Armata rusă va fi distrusă, tehnologia va fi într-o stare jalnică. Economia Rusiei va fi distrusă.

Produsele alimentare se vor ieftini, iar apoi vor fi ascunse sub pământ în depozite şi frigidere mari şi va începe foametea.

Tinerii vor ajunge să se mănânce între ei. Foametea va dura doar câteva luni, însă va fi înfiorător, va muri foarte multă lume.

În timpul foametei şi după foamete, vor reveni toate bolile ştiute de omenire: lepra, ciuma, holera, dar într-o formă mult mai gravă. Pentru tratarea acestora nu există medicamente şi vor muri foarte mulţi oameni.

Va apărea o boală nouă a cărei denumire nu este cunoscută şi din cauza căreia va muri foarte multă lume; oamenii care vor avea această boală nu vor avea forţă deloc.