Profi face angajări în toată ţara. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Publicat: Miercuri, 22 Octombrie 2014 09:56 // Actualizat: Miercuri, 22 Octombrie 2014 09:56 // Sursa: romaniatv.net

Profi angajează manipulanţi de marfă, casieri, lucrători comerciali, vânzători, şefi de tură, şefi de magazin şi asistente director. RomaniaTV.net vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

Oferta de muncă la Profi

Profi angajează o asistentă director la Iaşi.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi de operare PC. Trebuie să ai abilităţi de analiză şi sinteză, să ai foarte bune abilităţi de organizare, comunicare, relaţionare şi, preferabil, experienţă într-un post similar, ca să fii eligibilă pentru acest post.
Detalii, aici.

Profi angajează şi la Cluj o asistentă director.
Pentru postul deschis la Cluj, angajatorii caută o absolventă de facultate, cu experienţă într-un post care implică suport/traducere/interpretare, care are cunoştinţe avansate de limba engleză, cunoştinţe avansate de operare PC şi dispusă pentru deplasări în ţară în 30% din timpul de muncă.
Până pe 9 noiembrie se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Profi. Amănunte, aici.

Profi angajează 16 oameni pe posturi precum casier/lucrător comercial, vânzător, recepţioner marfă, şef de tură şi şef de magazin la Cluj. Informaţii suplimentare, aici.

Până pe 15 noiembrie se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Profi angajează pe postul de manipulant marfă la Timişoara, Cluj şi Ploieşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, este dispus să aibă program de muncă flexibil şi să depună efort fizic susţinut.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salariul de 1.000 de lei şi cu tichete de masă.
9 noiembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Profi în Timişoara. Informaţii suplimentare, aici.

7 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul de manipulant marfă, deschis la Profi în Cluj şi Ploieşti, conform anunţului de recrutare care poate fi consultat aici. 

Profi angajează 20 de casieri/lucrători comerciali la Bacău, Rădăuţi, Braşov, Roman, Zărneşti.
Angajatorii ofertează candidaţii cu tichete de masă, contracte pe perioadă nedeterminată şi le decontează transportul celor selectaţi.
Până pe 7 noiembrie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Profi, aici.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H