Profilerul care a stat de vorba 60 de ore cu Gheorghe Dincă face declaraţii-şoc. Cine le-a omorât pe Alexandra şi Luiza

Dorin Dumitran spune că este normal ca Gheorghe Dincă să își schimbe declarația pe ultima sută de metri, fiind deranjat de modul în care familia lui a fost tratată de către mass media. Cu toate acestea, profilerul este de părere că "monstrul din Caracal" a spus adevărul când a declarat că a omorât cele două fete și că a comis crimele din cauza singurătății.

15 ian. 2020, 10:58
Profilerul care a stat de vorba 60 de ore cu Gheorghe Dincă face declaraţii-şoc. Cine le-a omorât pe Alexandra şi Luiza

Dorin Dumitran a explicat de ce şi-a schimbat declaraţia Gheorghe Dincă.

„Este firesc să-şi schimbe declaraţia, lăsaţi instanţa îşi facă treaba. O să se pronunţe şi instanţa, şi procurorii, ştiţi foarte bine că rechizitoriul a fost deja înaintat, s-a creat o comisie… Dacă cineva se aştepta ca el să îşi mentina declaraţiile, se inşeală”, a spus Dorin Dumitran.

Gheorghe Dincă a fost interceptat în arest şi la vorbitor în timpul unei vizite a fiului VIDEO

Întrebat dacă sunt şanse ca fetele să fie în viaţă, profilerul a răspuns: „Nu discutăm despre asta!”.

Totuşi, Dorin Dumitran crede că Gheorghe Dincă a spus adevărul când a afirmat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu: „Eu spun că am reuşit să scot adevărul psihologic şi trebuie să fie concordant cu cel judiciar. El dispune de inteligenţa interpersonală. Noi ne-am menţinut în cadrul de discuţie bărbătesc, sincer şi pe faţă”.

Profilerul a mai precizat că Gheorghe Dincă ia apărarea familiei, chiar dacă relaţia nu era foarte apropiată.

„Sângele apă nu se face! Este firesc să ţii la familia ta. El în biografia sa a fost foarte apropiat de familie şi a încercat ca orice tată să îşi protejeze familia. Da, mai plange!”, a declarat Dorin Dumitran.

Un martor aruncă în aer Cazul Caracal. „Le-a văzut pe fete, erau păzite de un albanez” VIDEO

Întrebat de ce Gheorghe Dincă nu îşi aduce aminte de nume, ci de luni, profilerul a spus: „Depersonalizare! E mai uşor să se ierte pe el în acest mod. Ştia cum le cheamă”.

Dorin Dumitran nu a dorit să speculeze dacă mai sunt şi alte victime: „Nu fac comentariu. Veţi afla la timpul potrivit”.