Profilerul din cazul Gheorghe Dincă, înaintat în grad

Publicat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 15:01 // Actualizat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 15:22 // Sursa: romaniatv.net

Marcel Vela a anunţat vineri, în conferinţă de presă, că Dorin Dumitran, profilerul care a intrat în mintea lui Gheorghe Dincă, urmează să fie ridicat în grad şi a fost decorat de preşedintele. 

Ministru de Interne a explicat că nu a dorit să-l promoveze în grad în timpul anchetei, dar acum, când aceasta s-a încheiat, a lăsat să se înţeleagă că va face şi acest demers. În plus, Vela a declarat că i-a sugerat preşedintelui Iohannis de 1 decembrie să-i acorde lui Dumitran gradul de cavaler.

"Pe 1 Decembrie, profilerul a primit de la domnul preşedinte Klaus Iohannis, la propunerea mea, o distincţie importantă la nivel naţional, un brevet care l-a ridicat la grad de cavaler.

La 1 Decembrie. Nu am spus la foarte multă lume, dar ştiam evoluia cazului. La 1 Decembrie a fost avansat şi medaliat de către preşedintele României. Şi la următoarele... nu am vrut să promovăm la un grad militar superior, poliţienesc superior, că el nu e militar, până nu s-a finalizat ancheta şi cazul. Dar în timpul anchetei l-am medaliat pentru că ştiam ce rezultate vor fi. Eram doar de o lună ministru", a explicat Marcel Vela.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Caracal cavaler Dorin Dumitran Gheorghe Dinca Marcel Vela profiler
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 ian 01:32
Răspunde | Votează email 0 email
daniela
De unde stiati Dle Ministru rezultatele finale de succesuri ale Dl comisar Dumitran inainte de finalul muncii laborioase a dansului? Va dadea cumva un raport zilnic?cam aceasta rezulta din spusee Dvs.
Dupa decorare si avansare se impune ca functia/ meseria de Profiler sa fie trecuta in Nomeclatorul meseriilor sau ce or mai fi ele. Ptr ca eu nu am gasit-o. Desigur ca aceasta calificare Profiler este acordata in functie de indeplinirea unor conditii. Daca SUA are, Dl comisar Dragan a urmat cursuri de specializare la FBI, are sigur si o Diploma de absolvire a lor, atunci noi de ce sa nu avem un profiler? Sigur va avea si un salariu mai bun. Pentru ca in acest moment dansul este decorat, il avansati,acum si peste un timp, dar tot nu are salariul unui profiler cu diploma. Sa nu ne spuneti va rog ca o are de la FBI ca nu va cred.
Poate fi avansat de 24 Ianuarie dar nu singur. Daca nu erau anchetatorii DIICOT Bucuresti si Dna sefa Hossu, succesul dansului era cu mult mai dificil.
1
EUR
4.8026
RON
21 Feb
noapte 1 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H