Profita de sarbatorile pascale pentru a readuce armonia in cuplu! Trucuri care te apropie de iubitul tau

Daca simti ca relatia dintre tine si iubitul tau a devenit distanta si rece in ultimul timp, poti profita de mini-vacanta de sarbatori pentru a readuce armonia in cuplu.

RomaniaTV.net
20 apr. 2014, 08:24
Profita de sarbatorile pascale pentru a readuce armonia in cuplu! Trucuri care te apropie de iubitul tau

Afla care sunt trucurile care te pot ajuta sa te apropii mai mult de iubitul tau in perioada sarbatorilor si nu ezita sa-i dai relatiei tale un suflu proaspat cu ajutorul gesturilor frumoase pe care ai ocazia sa le faci acum!

1. Pregateste-i mancarurile lui preferate

Dragostea trece prin stomac, asa ca acesta este unul dintre aspectele de care poti profita de sarbatori pentru a-ti recuceri iubitul. Cu siguranta, partenerul tau are cateva preferinte culinare pe care le poti insera in meniul pentru masa de Paste, alaturi de traditionalele oua, drob si alte preparate din carne de miel.
Profita de faptul ca oricum iti vei petrece cateva ore bune in bucatarie si pregateste-i iubitului tau mancarurile lui preferate. El va fi foarte placut surprins si se va bucura de fiecare inghititura, in timp ce gestul tau il va face sa se simta iubit si dorit.

2. Cumpara-i ceva ce isi doreste

Iepurasul de Paste il poate surprinde pe iubitul tau in cel mai frumos mod, aducandu-i ceva ce isi doreste foarte mult. Poti sa-i cumperi bilete la un concert la care stii ca vrea sa ajunga, poti sa-i oferi un nou gadget despre care l-ai tot auzit vorbind sau poti chiar sa-i oferi o vacanta intr-un loc la care viseaza, daca buzunarul iti permite.

Nu trebuie neaparat sa-i oferi ceva costisitor, daca bugetul tau este limitat. Gesturile mici sunt apreciate si ele in astfel de situatii, iar partenerul tau se va bucura ca te-ai gandit la el chiar daca nu ai putut sa ii oferi mai mult decat o punguta cu oua de ciocolata.

Citeşte articolul integral pe ele.ro