Profu’ de sex: Când am ajuns în arest parcă am intrat în moarte clinică

Fostul profesor de sport, acuzat de viol de una dintre elevele sale, spune că în momentul în care a păşit în celulă i s-a derulat prin faţa ochilor tot filmul vieţii.

RomaniaTV.net
29 ian. 2012, 12:53
Profu’ de sex: Când am ajuns în arest parcă am intrat în moarte clinică

Dan Octavian Vişan, fostul profesor de sport de la Liceul Jean Monnet din Capitală, îşi aduce aminte cu groază de zilele petrecute în arest, unde a ajuns imediat după declanşarea scandalului în care este acuzat de viol asupra unei minore.

Când rememorează acele momente, el le compară cu o moarte clinică în care i se rulează prin faţa ochilor tot filmul vieţii. El a povestit pentru Zeus TV că a împărţit celula cu alte şapte persoane şi a avut norocul ca aceştia să fie alături de el.

Sentimentul interior a fost însă unul teribil. „Când ajungi prima dată în arest, e ca şi când ai fi intrat în moarte clinică şi ai fi văzut în faţa ochilor tăi tot filmul vieţii tale. A fost un moment foarte dificil din viaţa mea pe care cu siguranţă n-am să-l mai repet niciodată şi îmi doresc din tot sufletul acest lucru şi chiar nu îi doresc nimănui să treacă prin acele momente prin care am trecut„, a spus Dan Vişan.