Profu’ de sport de la Monnet, vedetă pe platourile de la Buftea: figurant în telenovele

Profesorul de sport de la Liceul "Jean Monnet" acuzat de viol de o elevă a lui a vrut la un moment dat să intre în showbiz. Din păcate, a intrat pe uşa din dos, pentru că nu a prins decât roluri de figurant, pentru care a fost remunerat cu 30 de lei.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 10:55
Profu’ de sport de la Monnet, vedetă pe platourile de la Buftea: figurant în telenovele

În 2010, Octavian Vişan, acuzat că şi-a violat eleva, a ajuns pe platourile din Buftea, interpretând un rol insignifiant în telenovela “Iubire şi onoare”, alături de actori recunoscuţi, arată opiniatimisoarei.ro.

Profu’ fusese selectat să apară în telenovela “Iubire şi onoare”, o productie Mediapro Pictures. Chiar dacă nu i s-au solicitat serviciile decât ca figurant, urmând a fi plătit cu doar 30 de lei pe zi, a fost considerat un început, având şansa să fie remarcat şi să i se ofere, la un moment dat, un rol adevărat.

Astfel, Dan Vişan a apărut în mai multe secvenţe ale serialului alături de vedete consacrate precum Adela Popescu, Răzvan Fodor, Wilmark Rizo, Andreea Pătraşcu Ibaka şi Cătălin Cătoiu, chiar dacă participarea lui a fost minimă. Misiunea lui şi a altor câteva zeci de figuranţi era să creeze atmosferă de club, dansând în jurul actorilor. Într-unul dintre episoade, Octavian Vişan a trăit două secunde de glorie când camera i-a surprins un plan apropiat în timp ce se mişca pe ritmul muzicii, mai arată opiniatimisoarei.ro.

Restul apariţiilor lui au fost şterse, doar cunoscuţii putând să-l identifice în mulţimea de figuranţi care umplea cadrul.