Prognoza meteo 1 ianuarie 2023. Vreme frumoasă, temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal în prima zi a Noului An

Vremea e frumoasă în prima zi a Noului An. Temperaturile sunt mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă a anului.

31 dec. 2022, 14:00
Prognoza meteo 1 ianuarie 2023. Vreme frumoasă, temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal în prima zi a Noului An

Prognoza meteo 1 ianuarie 2023, la noapte, în țară

Temperaturile minime vor fi mai ridicate decât în mod normal la aceastã datã şi se vor situa între -1 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil şi doar izolat, în nordul Carpaţilor Orientali, va ploua slab. Mai ales în a doua parte a nopţii, pe suprafeţe mici va fi ceaţã sau nori joşi stratiformi. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane, îndeosebi ale Carpaţilor Orientali.

Prognoza meteo 1 ianuarie 2023, la noapte, în București

Temperatura minimã va fi mai ridicatã decât în mod normal la aceastã datã şi va avea valori de 2…4 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar spre dimineaţã vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla în general slab.

Citește și Fenomen meteo rar în deșert. Una dintre cele mai călduroase țări din lume a fost lovită de o furtună grindină: „Nu am mai văzut”

Prognoza meteo 1 ianuarie 2023, duminică, în țară

Vremea va fi predominant frumoasã, cu valori termice mult mai ridicate decât în mod normal la începutul anului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade, iar cele minime, în general, între -2 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, pe alocuri, în zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, cu nebulozitate joasã stratiformã sau ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane, îndeosebi ale Carpaţilor Orientali.

Prognoza meteo 1 ianuarie 2023, duminică, în București

Vremea va fi frumoasã, cu valori termice mult mai ridicate decât în mod obişnuit la începutul anului. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 2…4 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla în general slab.

Citește și Prognoza meteo. Vreme atipică în ianuarie, cu inversiuni termice şi un ciclon polar care aduce strat de zăpadă şi temperaturi siberiene

Prognoza meteo 2 ianuarie 2023, luni, în țară

Vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a intervalului în nord-vest, dar probabilitatea de ploaie va fi redusã. Pe alocuri, în zonele joase de relief, dimineaţã şi noaptea, se va semnala nebulozitate joasã şi ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade, iar cele minime între -2 şi 7 grade.

Prognoza meteo 2 ianuarie 2023, luni, în București

Vremea va fi mult mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, iar spre sfârşitul intervalului va creşte probabilitatea de ceaţã sau nebulozitate stratiformã. Vântul va sufla în general slab.