PROGNOZA METEO 10 noiembrie. Vreme rece cu ploi şi burniţă. Noaptea şi dimineaţa se va semnala ceaţă în mare parte din ţară

PROGNOZA METEO. Vreme se răceşte în toată ţara şi sunt aşteptate ploi slabe sau burniţă. Pe parcursul nopţii şi dimineaţa se va semnala ceaţă. Vreme închisă şi ceaţă şi la Bucureşti. Temperatura maximă va fi de 12 grade. 

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 14:10
PROGNOZA METEO 10 noiembrie. Vreme rece cu ploi şi burniţă. Noaptea şi dimineaţa se va semnala ceaţă în mare parte din ţară

PROGNOZA METEO MARTI

Vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate persistentă, mai ales în zonele joase de relief. Trecător se vor semnala ploi slabe sau burniță în exteriorul arcului carpatic și pe suprafețe mai mici în rest. Local va fi ceață, dimineața în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu o probabilitate mai mare în vest, nord-vest și centru, dar izolat va fi prezentă în cea mai mare parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi în scădere față de intervalul anterior, mai accentuată la deal și la munte, și se vor încadra, la nivel național, între 5 și 13 grade; minimele vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile intramontane şi 9 grade pe litoral.

BUCUREȘTI Vremea se va menține închisă, cu nebulozitate joasă, persistentă în aproape tot intervalul. Trecător va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…12 grade, iar cea minimă de 5…6 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceață.

 

PROGNOZA METEO MIERCURI

Cerul va fi variabil în zona Carpaților Orientali și de Curbură, iar după orele prânzului, se va degaja parțial și în centru și nord-est, dar în restul teritoriului va persista nebulozitatea joasă în cea mai mare parte a intervalului și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, în sudul Banatului şi temporar în zona costieră a Dobrogei. Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cu maxime ce se vor încadra între 7 și 12 grade, iar minime între -2 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni şi uşor mai ridicate pe litoral. Pe alocuri, în special dimineața și noaptea, va fi ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi în continuare închisă, cu nebulozitate joasă în cea mai mare parte a intervalului. Trecător vor fi condiții de burniță, iar dimineața și noaptea de ceață. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

 

PROGNOZA METEO JOI

În sudul, estul şi centrul ţării, în special în zonele joase de relief, precum şi în Câmpia de Vest, la începutul zilei vor fi nori de plafon jos şi pe alocuri ceaţă, posibil asociate cu burniţă, apoi cerul va deveni variabil, condiţii în care Vremea va fi normală termic pentru a doua decadă a lunii noiembrie. În regiunile sud-estice, în cele de nord-vest, dar şi în dealurile din sud-vestul teritoriului, vor fi înnorări temporare, pe arii restrânse va ploua slab (cu probabilitate mai mare în Dobrogea şi în Maramureş), iar valorile termice, mai ales cele nocturne, vor fi mai ridicate decât cele specific datei. În nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni, la altitudini mari, în cursul nopţii vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului şi zona costieră a Dobrogei. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 14 grade, iar cele minime între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali și 9…10 grade pe litoral.

BUCUREȘTI Valorile termice se vor situa în jurul celor normale în această perioadă a anului, cu o maximă de 11…12 grade şi o minimă de 2…5 grade. În prima parte a zilei vor fi nori joşi şi ceaţă, apoi cerul va deveni parţial noros, iar probabilitatea de ceaţă va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat.

 

PROGNOZA METEO VINERI

În regiunile din nordul şi estul ţării, cerul va fi mai mult noros, pe arii restrânse, mai ales în prima parte a intervalului, va ploua slab, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor specifice datei. În restul teritoriului, vremea va fi uşor mai caldă decât normal, pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu ceaţă izolat dimineaţa în zonele joase, iar aria de nebulozitate şi ploi se va extinde din orele serii în special în regiunile sud-vestice. În zona montană, la altitudini mari, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va fi moderat la munte, în est şi în sud-est, va avea ușoare intensificări în sudul Banatului şi va sufla în general slab în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 6…7 grade în nordul Moldovei şi 15…16 grade în sudul Banatului şi al Crişanei şi în sud-vestul Transilvaniei; minimele termice vor fi cuprinse între -2 şi 10 grade.

BUCUREȘTI Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopţii şi posibil la începutul zilei când vor fi şi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.


loading...
Partenerii noștri