Prognoza meteo 11 decembrie. Ninsori şi viscol la munte, ploi şi polei în restul ţării

Vremea va fi în general închisă, dar caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă în sud. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade. Vineri va ploua în centrul, nordul și estul teritoriului, local în sud. La munte, în nordul Moldovei și estul Transilvaniei va ninge și se va depune strat de zăpadă mai consistent.

10 dec. 2020, 16:36
Prognoza meteo 11 decembrie. Ninsori şi viscol la munte, ploi şi polei în restul ţării

Prognoza meteo 11 decembrie. La noapte,

vremea va fi în general închisă. Vor fi precipitații, în general moderate cantitativ, predominant ploi, în sudul, estul și centrul teritoriului și local în rest. Izolat se va depune polei. La munte, la altitudini de peste 1700 m, va ninge și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de peste 80…90 km/h, viscolind temporar zăpada. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 2 și 10 grade. Izolat, în zonele joase, vor fi condiții de ceață, informează ANM.

Prognoza meteo 11 decembrie București. Vremea se va menține închisă. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 5…6 grade.

 

Prognoza meteo 11 decembrie. VINERI vremea va fi în general închisă, dar caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă, local, în regiunile sudice. Va ploua, temporar, mai ales ziua, în centrul, nordul și estul teritoriului, local în sud și izolat în rest. La munte și, trecător, în nordul Moldovei și estul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini de peste 1700 m va ninge și se va depune strat de zăpadă mai consistent. Pe alocuri se va semnala polei. Local, cu precădere în zonele de deal și de munte, precipitațiile vor fi mai însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 11 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri va fi ceață.

Prognoza meteo 11 decembrie București. Vremea va fi caldă pentru această dată, dar se va menține în general închisă. Temporar, mai ales la începutul zilei, va ploua slab. Vântul, în general slab ziua, va deveni moderat spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi: Avertizare meteo COD GALBEN. Ninsori viscolite şi strat consistent de zăpadă la munte, ploi în sudul ţării

 

Prognoza meteo SAMBATA. Vremea va fi în general închisă, dar caldă, chiar deosebit de caldă, local, în sud-estul și vestul țării. Temporar va ploua în regiunile estice, sudice și centrale și local, mai ales noaptea, în restul teritoriului. La munte și în nordul Moldovei vor fi precipitații mixte și, izolat, condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană și, trecător, în regiunile sudice și estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 10 grade. Pe arii restrânse dimineața și local noaptea, se va semnala ceață.

București. Vremea va fi caldă, dar închisă. Temporar, pe parcursul zilei, va ploua moderat cantitativ, iar vântul va avea ușoare intensificări, apoi va slăbi treptat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 5…7 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

 

Prognoza meteo DUMINICA. Vremea se va menține în general închisă, dar va fi caldă, chiar deosebit de caldă în sudul și, local, în centrul și vestul țării. Temporar, mai ales după-amiaza și noaptea, va ploua în estul și sudul teritoriului, local în centru și izolat în rest. La munte, la altitudini de peste 1700 m, vor fi precipitații mixte și, izolat, condiții de polei. În regiunile sud-estice, vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări noaptea și va fi în general slab în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 9 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri, se va semnala ceață.

București. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată, dar se va menține închisă. Temporar, mai ales după-amiaza și noaptea, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

 

Prognoza meteo LUNI. Vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice. Vor fi înnorări și, îndeosebi ziua, va ploua temporar în sudul și estul țării și pe arii restrânse în rest, mai ales în centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 6 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri, se va semnala ceață.

București. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată, dar în general închisă. Temporar, mai ales ziua, va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.