Prognoza meteo 11 februarie. Vreme caldă în toată ţara. Temperaturile vor urca până la 17 grade

Vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 17 grade.

10 feb. 2022, 16:21
Prognoza meteo 11 februarie. Vreme caldă în toată ţara. Temperaturile vor urca până la 17 grade

Prognoza meteo 11 februarie. La noapte, cerul va fi variabil în regiunile nordice și nord-estice și mai mult senin în rest. Spre dimineață, pe alocuri în Transilvania și Oltenia și izolat în celelalte regiuni se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -9 grade.

București. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad, mai scăzută în zona periurbană spre -3 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 11 februarie / VINERI

În Țară

Vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 17 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade. Pe parcursul zilei va predomina o vreme frumoasă, cu cerul mai mult senin și doar în nordul teritoriului vor fi unele înnorări. Seara și noaptea cerul se va înnora treptat în vestul, nordul și centrul țării, unde local se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în Maramureș, estul Transilvaniei și nordul Moldovei, iar în rest va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona de munte, iar în a doua parte a intervalului și în estul și sud-vestul teritoriului și pe arii restrânse în rest. Îndeosebi dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

București

Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi senin ziua și variabil noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, mai scăzută în zona periurbană spre -2 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo SAMBATA

În Țară

Vremea se va răci față de ziua precedentă, mai accentuat în regiunile estice și sud-estice, unde și rafalele vântului vor amplifica senzaţia de frig. Astfel, la nivelul întregii țări, temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 12 grade, iar cele minime vor fi de la -12…-10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la 3 grade în vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a intervalului, în centrul, estul și sud-estul teritoriului, precum și în zona de munte, iar noaptea îndeosebi în sud-vest. Probabilitatea pentru precipitații slabe va fi mai ridicată în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, unde pe arii restrânse va ninge, în jumătatea de nord a Moldovei și în sud-estul Transilvaniei, izolat vor fi fulguieli sau lapoviță, iar în dealurile subcarpatice ale Munteniei și Olteniei, precum și în sudul Banatului sunt posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari în Carpații Meridionali, ziua temporar şi în est și local în sud, iar noaptea în sud-vest. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat va fi ceață, informează ANM.

București

Vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări îndeosebi pe parcursul zilei, însă probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

Citeşte şi: Tânăr bătut fără milă și înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu! Motivul revoltător pentru care agresorii au recurs la acest gest

Prognoza meteo DUMINICA

În Țară

Vremea va continua să se răcească în sud-vestul și local în sudul teritoriului, iar în rest valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă. Nebulozitatea va fi persistentă în sud-vestul țării, unde izolat, îndeosebi spre seară și noaptea vor fi precipitații slabe mixte, iar în celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în sudul Banatului, iar în prima parte a intervalului, trecător și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 2 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali până spre -11 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, mai ales în centrul țării, se va semnala ceață.

București

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade.

Citeşte şi: Incendiu pe Calea Victoriei din Bucureşti. A luat foc o maşină. Imagini terifiante FOTO&VIDEO

Prognoza meteo LUNI

În Țară

Vremea va intra într-un proces de încălzire. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales în a doua parte a intervalului, local în vestul și nord-vestul țării se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, iar în zona montană aferentă mai ales ninsori. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar trecător și în vestul și estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre -8 grade. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

București

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad, ușor mai scăzută în zona periurbană spre -4 grade.