Prognoza meteo 11 septembrie. Vreme frumoasă în weekend. Meteorologii anunţă 30 de grade

Prognoza meteo 11 septembrie. Vremea va fi călduroasă în acest sfârşit de săptămână. Meteorologii anunţă temperaturi maxime de 30 de grade.

10 sept. 2021, 16:48
Prognoza meteo 11 septembrie. Vreme frumoasă în weekend. Meteorologii anunţă 30 de grade
Prognoza meteo 11 septembrie. Vreme frumoasă în weekend. Meteorologii anunţă 30 de grade

Prognoza meteo 11 septembrie. LA NOAPTE. Cerul va fi variabil în regiunile estice şi mai mult senin în restul ţãrii, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, pânã spre 1…3 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral, spre 17…18 grade. Izolat, cu precãdere pe vãile şi în depresiunile din nord şi centru, va fi ceaţã.

Vremea în BUCURESTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 11…12 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã, spre 8 grade.

Prognoza meteo 11 septembrie. SAMBATA. Vremea se va menţine frumoasã şi se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 7 şi 19 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre 3…4 grade. Izolat, dimineaţa şi noaptea, în nord şi în centru vor fi condiţii de ceaţã, cu precãdere pe vãi şi în depresiuni.

Citeşte şi PROGNOZA METEO lunară. Vreme schimbătoare, se anunță o toamnă capricioasă

Vremea în BUCURESTI se va menţine frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

Prognoza meteo DUMINICA. Vremea va fi mai caldã decât în mod obişnuit pe timpul zilei îndeosebi în regiunile vestice şi sudice. Cerul va avea înnorãri temporare în est, sud-est şi la munte, dar numai pe arii restrânse dupã orele amiezii în zona montanã vor fi ploi slabe de scurtã duratã.

În restul teritoriului cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 17 grade, cu valori mai scãzute în estul Transilvaniei spre 4…5 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri vor fi condiţii de ceaţã, cu o probabilitate mai ridicatã în zonele depresionare.

Vremea în BUCURESTI va fi în continuare frumoasã, iar pe timpul zilei şi mai caldã decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã va fi de 11…14 grade.

Prognoza meteo LUNI. Vremea va fi în general frumoasã şi mai caldã decât ar fi normal la aceastã datã în toatã ţara, în special pe timpul zilei. Cerul va fi variabil la senin, local cu înnorãri temporare dupã-amiaza în zonele montane şi submontane unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã şi izolat descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în estul Transilvaniei şi 31…32 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 8 şi 18 grade. În a doua parte a nopţii se va forma ceaţã pe spaţii mici în nord şi în centru, mai ales pe vãi şi în depresiuni şi posibil şi pe litoral.

Vremea în BUCURESTI va fi frumoasã, iar pe timpul zilei va deveni mult mai caldã decât în mod obişnuit în a doua decadã a lunii septembrie, cu o maximã a temperaturii aerului de 29….30 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Minima termicã va fi de 14…16 grade.

Citeşte şi Cea mai caldă iarnă din istorie, în Noua Zeelandă. Temperaturile au fost cu +1,3 grade peste media multianuală, iar zăpada a fost foarte puţină

Prognoza meteo MARTI. Vremea va fi caldã pentru mijlocul lunii septembrie, cu precãdere în jumãtatea sudicã a ţãrii. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare, în special în a doua parte a zilei, când vor fi averse însoţite şi de descãrcãri electrice local în zona montanã, în Moldova şi în Maramureş şi pe arii restrânse în Transilvania şi nordul Crişanei.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 şi 31 de grade, iar cele minime între 10 şi 19 grade, mai scãzute în depresiuni, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. La începutul zilei şi în a doua parte a nopţii, pe spaţii mici se va semnala ceaţã, cu probabilitate mai mare în zonele depresionare şi pe litoral.

Vremea în BUCURESTI. Va fi în continuare o vreme frumoasã şi caldã, cu cer mai mult senin, vânt slab şi o maximã a temperaturii aerului de 29…30 de grade. Temperatura minimã va fi de 14…16 grade.

MIERCURI, JOI si VINERI vremea va fi caldã în majoritatea zonelor, cu precãdere în primele douã zile. Probabilitatea de ploaie va creşte în a doua parte a intervalului, mai ales în jumãtatea de nord-vest a ţãrii.

Vremea în BUCURESTI va fi mult mai caldã decât normal în aceastã perioadã din an. Probabilitatea de ploaie va creşte la sfârşitul intervalului.


loading...
Partenerii noștri