Prognoza meteo 13 ianuarie. Ninsori şi temperaturi de până la minus 10 grade. Cum va fi vremea la Bucureşti

Meteorologii anunţă vreme rece, chiar geroasă în unele zone, şi ninsori în următoarele zile.

12 ian. 2021, 16:03
Prognoza meteo 13 ianuarie. Ninsori şi temperaturi de până la minus 10 grade. Cum va fi vremea la Bucureşti

Prognoza meteo 13 ianuarie.

La noapte vremea va fi închisă. Temporar, în sud și sud-est se vor semnala precipitații mixte și izolat se pot acumula cantități în jurul a 10 l/mp, iar la munte și îndeosebi din a doua parte a nopții în nord-vest și pe suprafețe mici în rest va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 2 grade. Cu totul izolat vor fi condiții de polei, iar spre sfârșitul intervalului și de ceață.

Prognoza meteo 13 ianuarie. La București vremea va fi închisă și temporar se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și este posibil să se depună strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade, conform ANM.

Citeşte şi: Vortexul polar dă peste cap vremea în România. După viscol, vin ninsori şi temperaturi de minus 18 grade

Prognoza meteo 13 ianuarie. MIERCURI cerul va fi mai mult noros și temporar, în regiunile intracarpatice și la munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar local, în cele sud-estice vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi la altitudini mari, iar la viteze mai mici, ziua și în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 5 grade, iar cele minime între -7 și 1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre valori în jurul a -10 grade. Izolat dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 13 ianuarie. În București cerul va fi mai mult noros și trecător, îndeosebi în primele ore ale intervalului și din nou spre sfârșitul acestuia vor fi precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

 

Prognoza meteo JOI

Cerul va avea înnorări și va ninge, temporar în vest, centru, nord și la munte, unde se va depune strat nou de zăpadă, iar seara și noaptea, pe suprafețe mici, trecător în sudul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, unde ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată, iar la viteze mai mici, ziua în sud-vest, iar noaptea în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 și 3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 și -2 grade. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață.

București. Vremea va deveni rece. Cerul va avea înnorări, iar seara și noaptea, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -6…-5 grade.

 

Prognoza meteo VINERI

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent, astfel încât vremea va deveni rece în majoritatea regiunilor, geroasă noaptea în nordul, centrul și nord-estul țării. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge slab în cea mai mare parte a zonei montane, pe arii restrânse în jumătatea de nord a teritoriului și izolat, îndeosebi pe timpul nopții, în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte (în special în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură), spulberând zăpada, dar local la cote mai reduse și în nord-est și sud-vest, accentuând senzația de frig. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -5 și 3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -3 grade. Pe alocuri, dimineața și noaptea, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

București. Vremea se va menține rece, mai ales noaptea și dimineața. Cerul va fi mai mult noros și trecător, în cursul nopții, vor fi condiții de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -8…-6 grade.

 

Prognoza meteo SAMBATA

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea în cea mai mare parte a țării, iar ziua local și în nord, centru și nord-est. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, apoi se va degaja treptat. Va mai ninge slab, pe arii restrânse la munte și doar izolat și trecător, la începutul intervalului în restul teritoriului. Vântul va continua să prezinte intensificări temporare în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură, spulberând zăpada, dar local la cote mai reduse și în sud-vest și centru, accentuând senzația de frig. Temperaturile maxime se vor încadra între -11 și -1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse între -20 și -8 grade, posibil mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

București. Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea. În cursul zilei vor fi înnorări și condiții de fulguială, apoi cerul se va degaja. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de -4…-3 grade, iar cea minimă de -12…-10 grade.

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă în timpul nopților și al dimineților, dar spre finalul intervalului este posibilă o creștere a valorilor termice. Condițiile pentru ninsori vor fi reduse.