PROGNOZA METEO 15 decembrie. Vreme caldă, cu ceaţă şi burniţă dimineaţa

Vremea se menţine mai caldă decât normalul acestei perioade. În prima parte a zilei și noaptea vor fi nori joși și pe alocuri ceață, burniță și izolat condiții de polei. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade.

14 dec. 2020, 18:05
PROGNOZA METEO 15 decembrie. Vreme caldă, cu ceaţă şi burniţă dimineaţa

PROGNOZA METEO 15 decembrie.

La noaptea, cerul va fi mai mult noros, iar la începutul nopții, în sud-est, izolat va mai ploua slab, iar vântul va mai avea unele intensificări. În zonele joase de relief, local vor fi nori joși sau ceață și, posibil, izolat burniță. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 4 grade.

PROGNOZA METEO 15 decembrie. În Bucureşti va fi nebulozitate de nivel jos și condiții de ceață și burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO 15 decembrie. Marţi, vremea va fi caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil în zonele de deal și de munte, dar în zonele joase de relief, mai ales din estul și sudul țării, îndeosebi în prima parte a zilei și noaptea vor fi nori joși și pe alocuri ceață, burniță și izolat condiții de polei. În regiunile intracarpatice, ceața se va semnala pe arii mai restrânse, cu precădere dimineața și noaptea și va fi asociată cu Depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -10 grade.

PROGNOZA METEO 15 decembrie. În Bucureşti vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. În prima parte a zilei și noaptea vor fi nori joși sau ceață și condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minima se va situa în jurul a 0 grade, conform ANM.

Citeşte şi: Prognoza meteo ANM pentru două săptămâni. Cum va fi vremea de Crăciun în Bucureşti şi celelalte regiuni

 

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată, îndeosebi în vestul teritoriului, precum și la deal și munte. În regiunile extracarpatice vor fi nori joși și, mai ales în sud, ceață local persistentă și izolat burniță. În restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros, dimineața pe alocuri va fi ceață, iar noaptea pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant ploi și mixte la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -8 grade.

BUCUREȘTI Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Îndeosebi dimineața și noaptea vor fi nori de nivel jos și posibil ceață și burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 6…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

 

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată, îndeosebi în vestul țării. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, iar cele minime, în general, între -4 și 4 grade. În regiunile extracarpatice vor fi nori joși și, mai ales în cele sudice, ceață local persistentă și condiții de burniță, îndeosebinoaptea. La munte, pe alocuri vor fi ploi, lapovițe, ninsori și condiții de polei. În vestul, nord-vestul și centrul teritoriului,cerul va fi temporar noros și în special în cursul zilei local vor cădea precipitații slabe, predominant ploi. Vântul va sulfa slab și moderat, cu ușoare Intensificări la munte. BUCUREȘTI Vremea va fi predominant închisă și mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul a 6 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade. Vântul va sufla în general slab. Dimineața și mai ales noaptea va fi ceață ce poate persista, dar numai trecător vor fi condiții de burniță.

 

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, îndeosebi în vestul țării și în dealurile sudice, unde cerul va fi variabil. În restul teritoriului va predomina vremea închisă, fiind posibile în zonele joase doar cu totul izolat burnița sau ploaia slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte și în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni.

BUCUREȘTI Vor fi nori joși sau ceață ce vor persista, dar condițiile de precipitații slabe, ploaie sau burniță, vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.