Prognoza meteo 15 ianuarie. Ger în toată ţara şi ninsoare şi viscol la munte

Vremea se răceşte semnificativ în toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -13 și -4 grade. Va mai ninge slab, în zonele montane, local în vest, nord-vest și centru și pe suprafețe mai mici în rest.

14 ian. 2021, 14:15
Prognoza meteo 15 ianuarie. Ger în toată ţara şi ninsoare şi viscol la munte

Prognoza meteo 15 ianuarie. La noapte cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, nordice și centrale și va prezenta înnorări temporare în cele sudice și estice. Va ninge, în general slab cantitativ, în zona montană și pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari în Carpații Sudici, unde rafalele vor depăși 65…75 km/h, zăpada va fi spulberată și ninsoarea, trecător, viscolită, iar cu viteze mai mici și pe arii restrânse și în Moldova și Oltenia. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 0 grade. Izolat va fi ceață.

Prognoza meteo 15 ianuarie BUCUREȘTI. Cerul va fi noros în prima parte a intervalului, când trecător va ninge slab, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -4…-3 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre -6 grade, potrivit ANM.

Prognoza meteo 15 ianuarie VINERI. Vremea se va răci în vestul, nordul, nord-estul și centrul țării, unde valorile termice vor fi mai scăzute decât în mod normal la această dată, iar în a doua parte a nopții local va deveni geroasă. În restul teritoriului temperaturile diurne vor fi apropiate de mediile climatologice, dar cele nocturne vor coborî sub acestea. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -13 și -4 grade. Ziua cerul va fi variabil în regiunile sudice și sud-estice și mai mult noros în restul teritoriulului, iar noaptea înnorările vor deveni mai persistente în jumătatea de sud-est. Va ninge în general slab cantitativ, în zonele montane, local în vest, nord-vest și centru și pe suprafețe mai mici în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua, la munte, îndeosebi la altitudini mari în Carpații Meridionali și de Curbură, unde rafalele vor depăși 65…75 km/h, zăpada va fi spulberată și ninsoarea, trecător, viscolită, iar cu viteze mai mici și pe arii restrânse și în restul teritoriului. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

Prognoza meteo 15 ianuarie BUCUREȘTI. Vremea va fi în general frumoasă și normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil ziua, dar se va înnora noaptea, când trecător vor fi condiții de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade.

Citeşte şi: Vortexul polar loveşte România. Meteorologii anunţă un nou val de ninsori, viscol şi ger în următoarele zile

Prognoza meteo 15 ianuarie SAMBATA

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă dimineața, în nord-vest, nord, centru și nord-est, iar noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și local va ninge slab, mai ales în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -9 și 1 grad, iar cele minime se vor situa între -20 de grade în estul Transilvaniei și -4 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

BUCUREȘTI Vremea se va răci, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va avea înnorări și trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -2…-1 grad, iar cea minimă de -8…-6 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul a -10 grade.

Prognoza meteo 15 ianuarie DUMINICA

Vremea se va menține deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 și -1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -18 și -8 grade. În cursul zilei, cerul va prezenta înnorări şi va mai ninge slab, local la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Noaptea nebulozitatea va mai persista îndeosebi în nord-est, unde vor mai fi posibile ninsori slabe, iar în celelalte regiuni va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, spulberând zăpada, dar trecător şi pe litoral. Mai ales spre sfârşitul intervalului izolat, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

BUCUREȘTI Vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea. Cerul va fi temporar noros și, trecător, vor mai fi condiții de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -11…-9 grade, posibil mai scăzută în zona preorăşenească.

 

Prognoza meteo 15 ianuarie LUNI

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 și 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -18 și – 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali până în jur de -20 de grade. Cerul va fi variabil, în regiunile sudice, iar în rest va prezenta înnorări şi mai ales spre sfârşitul intervalului, pe arii restrânse vor fi ninsori slabe, cu o probabilitate mai mare în vest şi nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineața și noaptea, pe alocuri, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

BUCUREȘTI Vremea se va menține deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de -2…-1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -10 grade. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.