Prognoza meteo 15 iunie 2022. Vremea va fi în general frumoasă, temperaturi maxime de 29 de grade

Prognoza meteo 15 iunie 2022. Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii iunie.

14 iun. 2022, 14:47
Prognoza meteo 15 iunie 2022. Vremea va fi în general frumoasă, temperaturi maxime de 29 de grade

Prognoza meteo 15 iunie 2022, la noapte, în țară

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și trecător descărcări electrice, mai ales în prima parte a nopții, local în regiunile sudice și cu totul izolat în rest, cu o probabilitate mai mare la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral.

Prognoza meteo 15 iunie 2022, la noapte, în București

Cerul va avea înnorări, iar probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai ridicată la începutul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 16…17 grade.

Prognoza meteo 15 iunie 2022, miercuri, în țară

Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii iunie. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în zonele montane, în estul şi în sudul ţării, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 6…8 grade în depresiuni şi 18…19 grade pe litoral. În special în zonele depresionare, în a doua parte a nopţii, vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo 15 iunie 2022, miercuri, în București

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar probabilitate redusă de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade, mai scăzută, spre 12 grade, în zona periurbană.

Prognoza meteo, joi, în țară

Vremea se va menține în general frumoasă şi se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua la munte şi în sudul ţării unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, iar noaptea în nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 5…6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17…18 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. În a doua parte a nopţii, izolat se va forma ceaţă, cu probabilitate mai mare în zonele depresionare.

Prognoza meteo, joi, în București

Vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul în general slab. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Prognoza meteo, vineri, în țară

Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, cu precădere în a doua parte a zilei și noaptea, când în nordul și centrul țării, local în sud, în est și pe arii restrânse în rest vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Pe alocuri, cantităţile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei, în special asociate ploilor, iar noaptea în nord-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade.

Prognoza meteo, vineri, în București

Vremea va deveni în general instabilă și mai ales după-amiaza vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Citește și Alertă meteo de furtuni. Cod galben pentru Bucureşti şi 12 judeţe din sudul şi estul ţării

Citește și Prognoza meteo pentru două săptămâni. Temperaturi în prag de caniculă, dar şi furtuni la final de iunie. Cum va fi vremea la mare şi la munte