Prognoza meteo 18 octombrie 2022. Temperaturi de primăvară în majoritatea zonelor țării

Prognoza meteo 18 octombrie 2022. Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an.

17 oct. 2022, 15:26
Prognoza meteo 18 octombrie 2022. Temperaturi de primăvară în majoritatea zonelor țării

Prognoza meteo 18 octombrie 2022, la noapte, în țară

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 0 și 10 grade. Local în Transilvania și izolat în rest se va semnala ceață.

Prognoza meteo 18 octombrie 2022, la noapte, în București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul în general slab. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 2 grade.

Prognoza meteo 18 octombrie 2022, marți, în țară

Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în nordul și nord-vestul țării, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile subcarpatice din Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 11 grade. Dimineața și noaptea, local în Transilvania și pe arii mai restrânse în rest, se va semnala ceață.

Prognoza meteo 18 octombrie 2022, marți, în București

Vremea va fi frumoasă și ușor mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă de 2…5 grade.

Prognoza meteo 19 octombrie 2022, miercuri, în țară

Vremea se va menține caldă în jumătatea de sud a teritoriului, iar în celelalte regiuni valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă și se vor situa în jurul normelor climatologice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi slabe, local în Moldova și izolat în Maramureș, Transilvania și în nordul Crișanei, iar noaptea, posibil și în Muntenia și Dobrogea. Noaptea, la munte, la altitudini mari, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, în nord-est și în extremitatea de sud-vest, iar spre sfârșitul intervalului pe arii restrânse și în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 12 grade. Dimineața, pe suprafețe mici în zonele joase de relief, se va semnala ceață.

Prognoza meteo 19 octombrie 2022, miercuri, în București

Vremea va fi frumoasă și în continuare caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin ziua și în prima parte a nopții, apoi se va înnora, dar probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Citește și Prognoza meteo lunară. Vreme frumoasă şi temperaturi ridicate. Ploile vor lipsi în mare parte din ţară

Citește și PROGNOZA METEO. Fenomenul care strică weekendul, avertisment pentru şoferi