PROGNOZA METEO. Fenomenul care strică weekendul, avertisment pentru şoferi

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi pe arii restrânse în zona Carpaților Meridionali și cu totul izolat în Oltenia. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în extremitatea de sud-vest a țării și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade. În zonele joase de relief, pe spații mici va fi ceață.

14 oct. 2022, 15:16
PROGNOZA METEO. Fenomenul care strică weekendul, avertisment pentru şoferi

PROGNOZA METEO SAMBATA ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua când se vor semnala ploi slabe, pe arii restrânse în zonele montane și cu totul izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în vestul Carpaților Meridionali și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai scăzute spre 0…1 grad în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri va fi ceață.

Prognoza meteo lunară. Vreme frumoasă şi temperaturi ridicate. Ploile vor lipsi în mare parte din ţară

BUCUREȘTI
Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 3…6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA ÎN ȚARĂ
Vremea va fi frumoasă în toate regiunile, iar în vest și nord-vest se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 și 10 grade. Dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă, iar cerul mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…6 grade.

PROGNOZA METEO LUNI
ÎN ȚARĂ
Vremea se va menține frumoasă și va fi mai caldă decât în mod normal la această dată în orele amiezii, cu precădere în vestul, centrul și nordul țării. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 3 și 11 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceață, anunţă ANM.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

Urmează o iarnă foarte de grea. Europa se va confrunta încă din luna decembrie cu val de frig extrem

PROGNOZA METEO MARTI ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în continuare predominat frumoasă și mai caldă decât în mod normal la această dată în toată țara. Cerul va fi variabil spre mai mult senin pe parcursul zilei, cu unele înnorări noaptea în extremitatea de nord a țării, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 4 și 12 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, pe alocuri în zonele joase se va semnala ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă, cu valori termice diurne mai ridicate decât în mod caracteristic datei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 5…8 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI, JOI, VINERI ÎN ȚARĂ
Vremea se va răci în prima zi în regiunile nordice, apoi și în celelalte zone și va deveni răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în prima jumătate a intervalului.

BUCUREȘTI
Valorile termice diurne se vor situa peste cele specifice perioadei în prima zi a intervalului, apoi vremea se va răci. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în prima jumătate a intervalului.