Prognoza meteo 19 noiembrie. Ninsori şi viscol la munte, ploi şi vreme rece în restul ţării

Revin ninsorile în România. Meteorlogii anunţă temperaturi sub cele normale perioadei în nordul, centrul și estul țării, dar şi ploi. În zonele montane vor fi ninsori şi viscol. Pe parcusul zilei, ploile îşi vor face apariţia şi în alte zone, inclusiv în Bucureşti.

18 nov. 2021, 18:22
Prognoza meteo 19 noiembrie. Ninsori şi viscol la munte, ploi şi vreme rece în restul ţării

Prognoza meteo 19 noiembrie. La noapte, cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a țării. Temporar va ploua slab pe arii relativ restrânse în nordul, centrul și estul țării și izolat în rest. La munte local vor fi precipitații mixte, iar pe creste ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele de munte, la altitudini mari. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 5 grade. Noaptea, pe alocuri se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare în regiunile intracarpatice.

București. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 2…4 grade.

Prognoza meteo 19 noiembrie – VINERI

Valorile termice diurne vor fi mai coborâte decât mediile multianuale specifice datei în nord-vest și centru, iar în restul teritoriului acestea vor caracteriza un regim normal. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a țării, unde local va ploua, în timp ce în restul zonelor înnorările vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe areale mici. În zonele montane vor fi mai ales ninsori în prima parte a intervalului, apoi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mari pe creste, iar pe arii restrânse și la intensități mai mici în centru, sud-vest, sud-est și nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime între -1 și 7 grade. În zonele joase de relief pe alocuri va fi ceață.

Prognoza meteo de Sărbători. Posibilă răcire a vremii şi precipitaţii, ninsori la munte la început de decembrie. Perioade de ger puternic în ianuarie şi februarie
București. Vremea va fi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară și noaptea când va crește probabilitatea ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo SAMBATA

Valorile termice diurne vor crește față de intervalul anterior, astfel că se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei, chiar cu mult în regiunile sudice și estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, nord și centru, unde doar pe arii restrânse va ploua. În zona montană foarte înaltă vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului și în nord-estul și sud-vestul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 15 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. Dimineața și mai ales noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri se va semnala ceață.

București. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor crește față de intervalul anterior, astfel că se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare noaptea, anunţă ANM.

Prognoza meteo DUMINICA

Vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod caracteristic datei în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 14 grade, iar cele minime între -3 și 9 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief local va fi ceață, izolat persistentă și posibil asociată cu burniță.

Prognoza meteo ANM pe 2 săptămâni în fiecare regiune. Vremea se răcește în toată ţara. Temperaturi sub pragul de îngheţ pe timpul nopţii în mai multe zone
București. Vremea se va menține predominant frumoasă, cu valori termice diurne ușor peste mediile caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 1…3 grade. Dimineața și mai ales noaptea se va semnala ceață.

Prognoza meteo LUNI

Vremea se va menține caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, însă mai ales după-amiaza și noaptea aria nebulozității și a ploilor se va extinde dinspre vest și vor cuprinde treptat toate regiunile. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade. Cu precădere în prima parte a intervalului, pe arii restrânse în zonele joase, va fi ceață.

București. Vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.


loading...