Prognoza meteo 2 noiembrie 2022. Vreme caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării

Vremea va fi caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, iar în sud, sud-est și local în est deosebit de caldă, anunță meteorologii pentru ziua de miercuri.

01 nov. 2022, 15:54
Prognoza meteo 2 noiembrie 2022. Vreme caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării

Prognoza meteo 2 noiembrie 2022, la noapte, în țară

În zonele joase din vest, nord-vest și local din centru va fi nebulozitate joasă sau ceață asociate izolat cu burniță sau ploaie slabă. În celelalte regiuni cerul va fi variabil la senin și numai pe arii restrânse spre dimineață, cel mai probabil în Oltenia și sudul Moldovei se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime se vor situa peste mediile multianuale specifice datei, iar la nivelul întregii țări se vor încadra între 2 și 12 grade.

Prognoza meteo 2 noiembrie 2022, la noapte, în București

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă, mai ridicată decât cea specifică perioadei, va fi de 7…9 grade.

Citește și Alertă meteo COD GALBEN de ceaţă densă pe mai multe drumuri din ţară

Prognoza meteo 2 noiembrie 2022, miercuri, în țară

Vremea va fi caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, iar în sud, sud-est și local în est deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12…14 grade în Crișana și nordul Transilvaniei și 27…28 de grade în Oltenia și Muntenia, iar cele minime în general între 4 și 12 grade. În regiunile intracarpatice nebulozitatea va fi în general persistentă și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burniță, iar mai ales în prima parte a zilei și noaptea se va forma ceață. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, chiar mai mult senin pe parcursul zilei în sud, iar unele înnorări și izolat ploi slabe vor fi mai ales seara și noaptea în Moldova și posibil în estul Munteniei și în Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar ziua pe arii restrânse în sud-vest și nord-est.

Prognoza meteo 2 noiembrie 2022, la noapte, în București

Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei și variabil noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Citește și PROGNOZA METEO. Elena Mateescu anunţă primele ninsori adevărate în România. „Este posibil strat consistent de zăpadă la munte”