Prognoza meteo 2 octombrie. Vremea va fi în continuare rece pentru această dată

Vremea va fi în continuare rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile sud-estice unde vor fi înnorări și cu totul izolat ploi slabe sau burniță. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice.

01 oct. 2021, 15:35
Prognoza meteo 2 octombrie. Vremea va fi în continuare rece pentru această dată

Prognoza meteo 2 octombrie. La noapte, vremea se va menține rece. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nord-vestice și pe cele sud-estice, unde vor fi înnorări și izolat posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 12 grade pe litoral. Pe arii restrânse, în depresiuni, se va produce brumă, iar izolat se va forma ceaţă.

BUCUREȘTI Vremea se va menține rece. Cerul va avea unele înnorări spre sfârșitul intervalului, iar în restul timpului va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 5…7 grade.

Prognoza meteo 2 octombrie

SAMBATA vremea va fi în continuare rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile sud-estice unde, mai ales în prima parte a zilei, vor fi înnorări și cu totul izolat, posibil, ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, mai coborâte, până în jurul a -1 grad, în depresiunile Carpaţilor Orientali. Vor fi condiţii de brumă și izolat, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Regimul termic, comparabil cu al zilei precedente, va fi caracterizat de valori mai mici decât cele normale la această dată; astfel, temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 5…7 grade. Îndeosebi în prima parte a zilei vor fi înnorări, apoi treptat cerul se va degaja. Vântul va sufla slab şi moderat.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2021. Scoatem hainele groase din garderobă dacă pandemia nu ne ţine în case

Prognoza meteo DUMINICA

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând în prima parte a zilei sud-estul țării, unde local vor fi înnorări și cu totul izolat posibile burnițe. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în sudul Banatului, iar pe parcursul zilei și în zona litoralului și pe suprafețe mici în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul țării, iar cele minime între 3 și 12 grade, mai coborâte în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

Prognoza meteo LUNI

În estul şi în sud-estul ţării, vremea va fi răcoroasă, cu cer parţial noros, dar numai cu totul izolat, în special pe litoral, vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil la senin şi vremea va continua să se încălzească, valorile termice urmând a se situa în jurul celor caracteristice datei, iar în regiunile vestice devenind mai ridicate decât cele normale în prima decadă a lunii Octombrie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi, local şi temporar, în nordul Moldovei, pe litoral şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat şi sudul Crişanei; minimele termice vor fi cuprinse între 2…3 grade în depresiunile intramontane şi 14 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceață, potrivit ANM.

BUCUREȘTI Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zona periurbană vor fi condiţii de ceaţă.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO pe două săptămâni. Ploi şi temperaturi scăzute, vine toamna adevărată

Prognoza meteo MARTI

Valorile de temperatură vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, astfel că vremea se va menţine răcoroasă în est şi sud-est, va fi mai caldă decât în mod obişnuit în regiunile vestice, iar în rest apropiată de normal. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-estul teritoriului şi în zonele de deal şi de munte unde pe spaţii mici va ploua slab, iar noaptea aria de nebulozitate şi ploi va fi în extindere în vest şi nord-vest. Vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale de peste 60…65 km/h, în sudul Banatului și pe crestele montane şi cu caracter local şi temporar, cu viteze mai mici, în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Pe arii restrânse va fi ceață dimineaţa şi noaptea.

BUCUREȘTI Valorile termice, deşi în scădere uşoară, se vor menţine apropiate de cele specifice perioadei, cu o maximă de 19…20 de grade şi o minimă de 7…9 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, iar vântul va sufla în general moderat.


loading...