Prognoza meteo 2 septembrie. Vreme răcoroasă în toată ţara. Vânt şi ploi în zonele montane

Vremea va fi rãcoroasã, ziua în special în regiunile nordice şi centrale, iar noaptea în toate zonele. Temperaturile maxim vor ajunge până la 27 de grade. Şi în Bucureşti se anunţă vreme răcoroasă, iar termometrele nu vor indica mai mult de 25 de grade.

01 sept. 2021, 16:31
Prognoza meteo 2 septembrie. Vreme răcoroasă în toată ţara. Vânt şi ploi în zonele montane

Prognoza meteo 2 septembrie. La noapte, în regiunile nordice, nord-estice, centrale, precum şi la munte vor mai fi înnorãri şi pe alocuri va ploua slab, iar în restul teritoriului, cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va continua sã prezinte intensificãri în zona montanã, local cu viteze de 60…80 km/h, chiar susţinute pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, unde rafalele vor depãşi 90…100 km/h şi pe spaţii mai mici şi la cote mai reduse în estul ţãrii, iar în rest va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade şi vor caracteriza o vreme rãcoroasã în cea mai mare parte a teritoriului. Izolat şi trecãtor se va forma ceaţã.

BUCURESTI. Vremea va fi rãcoroasã. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 11…14 grade.

Citeşte şi: Alertă meteo: Ploi torenţiale şi vânt de 100 km/oră. Harta zonelor vizate

Prognoza meteo 2 septembrie – JOI

Vremea va fi rãcoroasã, ziua în special în regiunile nordice şi centrale, iar noaptea în toate zonele. Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 26…27 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 4 şi 13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua, când pe suprafeţe mici la munte şi în centru şi izolat în estul şi sud-estul ţãrii va ploua slab. Îndeosebi pe parcursul zilei vor fi intensificãri ale vântului în cea mai mare parte a teritoriului, cu viteze în general de pânã la 65…70 km/h în Moldova şi Dobrogea, dar şi în zona montanã, cu rafale ce vor depãşi pe crestele Carpaţilor Meridionali 90…100 km/h. Pe alocuri vor fi condiţii de ceaţã.

BUCURESTI. Vremea va fi rãcoroasã noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 12…13 grade, mai coborâtã în zona periurbanã, spre 10 grade.

Citeşte şi: Semnal de alarmă tras de autorităţi: Peste 96% din decesele de COVID sunt la persoane nevaccinate

Prognoza meteo VINERI

Vremea se va menţine rãcoroasã, mai ales dimineaţa şi noaptea, în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în a doua parte a zilei, dar numai izolat, în special în zona montanã, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse de la 3…4 grade în depresiuni, pânã la 16…17 grade pe litoral.

BUCURESTI. Vremea se va menţine rãcoroasã mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 24…25 de grade, iar cea minimã va fi de 10…13 grade, cu cele mai scãzute valori în zona periurbanã.

 

Prognoza meteo  SAMBATA

Vremea va fi în continuare rãcoroasã dimineaţa, însã apoi se vor înregistra valori termice apropiate de cele normale în prima decadã a lunii septembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 şi 28 de grade, iar cele minime de duminicã dimineaţa vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade, uşor mai coborâte în depresiuni, spre 5 grade în cele din estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorãri temporare în nord şi nord-est unde local va ploua. În rest, cerul va fi variabil, iar ploi slabe, izolate vor fi la munte şi pe litoral şi noaptea, posibil, în Oltenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în zona montanã şi în bazinul vestic al Mãrii Negre. Izolat în primele ore şi pe alocuri la sfârşitul intervalului, se va semnala ceaţã.

BUCURESTI. Vremea va fi rãcoroasã în orele dimineţii, apoi valorile de temperaturã, mai mari decât cele din intervalul precedent, se vor situa în jurul celor normale la început de septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de duminicã dimineaţa în jurul a 15 grade, mai scãzutã în zona periurbanã unde vor fi condiţii de ceaţã.

 

Prognoza meteo DUMINICA

Valorile termice vor fi în scãdere în jumãtatea de nord-est, vremea devenind rece pentru aceastã datã în Moldova, iar în celelalte zone vor fi comparabile cu ale zilei precedente, menţinându-se în jurul celor specifice datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în nordul Moldovei şi 28…29 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, mai coborâte, în jurul a 4 grade, în depresiunile Carpaţilor Orientali. Cerul va avea înnorãri în nord-est, în centru, în zonele montane şi submontane unde va ploua local şi posibil moderat cantitativ, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi parţial noros, iar ploile se vor semnala pe spaţii mici. Vor fi şi averse, însoţite izolat de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe litoral şi în bazinul vestic al Mãrii Negre, izolat în zona montanã înaltã, iar noaptea şi în sud-vest. Pe spaţii mici se va forma ceaţã.

BUCURESTI. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, astfel cã maxima temperaturii aerului se va situa în jurul a 25 de grade, iar minima va fi de 12…14 grade. Cerul va fi parţial noros, iar spre searã vor fi condiţii de ploi slabe, trecãtoare. Vântul va sufla în general moderat.


loading...
Partenerii noștri