PROGNOZA METEO. Vreme rece în toată ţara, nopţi cu temperaturi negative şi condiţii de brumă

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine rece în următoarele zile, în special noaptea şi dimineaţa. În depresiuni, noaptea şi dimineaţa se vor înregistra temperaturi negative. Local în centru și în zonele deluroase și pe suprafețe mici în rest se va produce brumă. Vremea rece şi în capitală. Temperatura maximă la Bucureşti va fi marţi de 16...17 grade. 

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 18:43
PROGNOZA METEO. Vreme rece în toată ţara, nopţi cu temperaturi negative şi condiţii de brumă

PROGNOZA METEO MARTI

Valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, însă dimineața și noaptea va fi mai rece decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va fi variabil spre senin, dar în zonele joase, la începutul și spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse va fi nebulozitate joasă și cu totul izolat ceață. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar noaptea și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 17 grade, iar cele minime între -1 și 9 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -6 grade în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate, spre 10…11 grade, pe litoral. Local în centru și în zonele deluroase și pe suprafețe mici în rest se va produce brumă.

București: Vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 1…2 grade, unde vor fi condiții de brumă.

 

PROGNOZA METEO MIERCURI

Valorile termice vor crește ușor în majoritatea zonelor, în special în cele de deal şi de munte, însă dimineața va fi în continuare rece, în cea mai mare parte a ţării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între -8 grade în depresiunile intramontane şi 10…12 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, dar trecător şi în regiunile vestice și estice. Dimineața, dar mai ales noaptea, pe arii în general restrânse se va forma ceață, cu o probabilitate mai mare în zonele joase din sud, iar pe alocuri în Transilvania şi izolat în zonele depresionare din celelalte regiuni se va produce brumă.

București: Vremea se va menține rece dimineaţa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…6 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

 

PROGNOZA METEO JOI

Încălzirea vremii va continua şi se va resimţi în cea mai mare parte a ţării, dar dimineața și noaptea se va menține rece. În zonele joase de relief, local va fi ceață sau nebulozitate joasă, iar în restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între -4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 13 grade pe litoral. Izolat în depresiuni se va produce brumă.

București: Încălzirea uşoară a vremii va continua, dar dimineața și noaptea se va menține rece. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 5…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiții de ceață.

 

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea în nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, local va mai fi ceață sau nebulozitate joasă.

București: Vremea va continua să se încălzească ușor. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiții de ceață.