PROGNOZĂ METEO 21 mai. Vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, deşi valorile termice vor fi în creştere

Publicat: Miercuri, 20 Mai 2020 21:16 // Actualizat: Miercuri, 20 Mai 2020 21:16 // Sursa: romaniatv.net

Vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, deși valorile termice vor fi în creștere față de ziua precedentă.

PROGNOZĂ METEO LA NOAPTE

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, cu precădere în sudul, sudestul și centrul țării, vor fi perioade în care se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor avea și aspect de vijelie, grindină și averse torențiale. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 20-30 l/mp și, pe arii restrânse, 40-60 l/mp, mai ales în sud-vest și în zona Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade.

PROGNOZĂ METEO BUCUREȘTI

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări accentuate și se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului cu rafale de 50-60 km/h, vijelii și averse ce vor avea și caracter torențial. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși, în medie, 10-15 l/mp și izolat 25 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Temperatura minimă va fi de 12-13 grade.

PROGNOZĂ METEO JOI

Vremea va deveni rece pentru această dată. Înnorările vor persista la munte și în sudul, sud-estul și centrul țării unde, mai ales ziua, se vor semnala averse, local moderate cantitativ, însoțite și de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi doar temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab. Noaptea, în zona montană înaltă, vor fi precipitații mixte. Vântul va avea unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, precum și în regiunile estice, sud-estice şi vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade pe litoral și în depresiuni și 23 de grade în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 0-1 grad în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă și 12 grade pe litoral.

PROGNOZĂ METEO BUCUREȘTI

Vremea se va răci accentuat față de ziua precedentă, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va avea înnorări și temporar, mai ales în prima parte a zilei, va mai ploua. Vântul va sufla moderat și cu unele intensificări. Temperatura minimă va fi de 7-9 grade.

PROGNOZĂ METEO VINERI

Vremea se va menţine rece pentru ultima decadă a lunii mai, chiar deosebit de rece ziua în nord şi nord-est, iar noaptea în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua în general slab, local în zonele montane, în sudul şi estul ţării şi izolat în restul teritoriului. La munte, la altitudini mari, în special noaptea, vor fi posibile fulguieli trecătoare, iar vântul va avea rafale de peste 70-80 km/h. Intensificări locale şi temporare ale vântului, în medie cu viteze de 45-55 km/h, vor fi şi în sud-vest, centru şi nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă şi 11 grade pe litoral. Izolat se va forma ceață.

PROGNOZĂ METEO BUCUREȘTI

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii mai. Cerul va avea înnorări temporare, trecător vor fi condiții să plouă slab, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6-9 grade.

PROGNOZĂ METEO SAMBATA

Vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, deși valorile termice vor fi în creștere față de ziua precedentă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 0 grade în depresiunile intramontane şi 12 grade în Dealurile de Vest. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de est a teritoriului, dar numai pe arii restrânse va ploua slab, cel mai probabil în Dobrogea. Noaptea, vor fi înnorări și ploi în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar local se pot acumula cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în regiunile estice. Dimineaţa izolat va fi ceaţă.

PROGNOZĂ METEO BUCUREȘTI

Vremea va fi răcoroasă. Temperatura maximă va fi de 21-22 de grade, iar cea minimă de 6-9 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZĂ METEO DUMINICA

Vremea va fi rece pentru această perioadă, cu precădere în vestul, centrul și nordul țării. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în majoritatea regiunilor, cu excepția celor sud-estice unde înnorările vor fi temporare și ploile pe arii mai restrânse. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, iar izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest, sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 12 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

PROGNOZĂ METEO BUCUREȘTI

Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va avea înnorări și vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 10-11 grade.

PROGNOZĂ METEO DE LUNI PANA MIERCURI

Valorile termice vor fi în continuare mai scăzute decât cele caracteristice perioadei. Va ploua temporar în majoritatea regiunilor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
21 mai Bucureşti prognoza meteo vreme
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H