Prognoza meteo 21 octombrie. Vremea caldă în toată ţara. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 23 de grade

Vremea se încălzeşte în toată ţara, devenind caldă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14...15 grade pe litoral și 22...23 de grade în Moldova. Dimineața și noaptea, local în zonele joase se va semnala ceață.

20 oct. 2021, 15:59
Prognoza meteo 21 octombrie. Vremea caldă în toată ţara. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 23 de grade

Prognoza meteo 21 octombrie. La noapte, cerul va fi variabil, mai mult senin la deal și la munte, însă în zonele joase de relief, local se va semnala ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar pe arii mai restrânse și cu viteze mai mici în regiunile estice și nord-vestice. Temperaturile minime se vor încadra între 1 și 12 grade, mai scăzute în depresiuni.

BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 3…6 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață, potrivit ANM.

Prognoza meteo 21 octombrie JOI

Vremea va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile nordice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14…15 grade pe litoral și 22…23 de grade în Moldova, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales noaptea în vestul și nord vestul țării, unde pe alocuri va ploua în general slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă, și cu viteze mai mici în Crișana, Dobrogea și Moldova. Dimineața și noaptea, local în zonele joase se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 4…7 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi: Prognoza meteo 18 – 31 octombrie. Vremea se încălzeşte uşor în prima săptămână, în weekend revin ploile

 

Prognoza meteo VINERI

În vestul, centrul și nordul țării, valorile termice vor marca o scădere față de ziua anterioară, apropiindu-se de cele normale datei, cerul va fi mai mult noros, iar local și temporar va ploua, îndeosebi în cursul zilei. În restul teritoriului, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai mari decât mediile multianuale, iar cerul, variabil ziua, se va înnora treptat în a doua parte a intervalului, când pe suprafețe mici va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în Carpații Orientali, viteze mai mari urmând a se înregistra și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, ușor mai scăzute în nord-vestul teritoriului. Dimineața, în sud și sud-est, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREȘTI Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai mari decât cele climatologic specifice datei. Cerul, mai mult senin ziua se va înnora treptat în a doua parte a intervalului, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 9 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo SAMBATA

Vremea se va răci și în regiunile din jumătatea sud-estică a țării, astfel că regimul termic va fi caracterizat de valori, în marea lor majoritate apropiate de cele normale datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud și sud-est, unde local și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări ziua la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 și 16 grade, iar cele minime între -1 și 11 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va răci, înnorările vor persista, iar temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo lunară. Toamnă frumoasă, ploi şi ninsori de la mijlocul lui noiembrie

Prognoza meteo DUMINICA

Vremea va fi rece pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, când în sudul și sud-estul țării pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în nord-est, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, iar cele minime se vor situa în general între -3 și 4 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va forma ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în timpul zilei, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 13 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.