Prognoza meteo lunară. Toamnă frumoasă, ploi şi ninsori de la mijlocul lui noiembrie

Vremea se schimbă radical, anunţă ANM. În ce priveşte precipitaţiile, acestea vor lipsi în următoarele trei săptămâni, urmând ca de la jumătatea lui noiembrie să apară ploile, potrivit prognozei meteo pentru următoarea lună.

15 oct. 2021, 09:36
Prognoza meteo lunară. Toamnă frumoasă, ploi şi ninsori de la mijlocul lui noiembrie

Prognoza meteo.

”Din punct de vedere termic, traversăm o perioadă deosebit de rece”, a spus Elena Mateescu. Directorul ANM a făcut precizări importante despre cum va fi vremea în perioada următoare. ”Până duminică, vorbim despre valori de temperaturi mai coborâte cu până la 10 grade față de ceea ce ar fi normal pentru această perioadă”, a explicat directorul ANM. ”Și în Capitală vorbim despre temperaturi scăzute, la nivelul nopților și dimineților minime de 6 până la 8 grade”, a precizat Elena Mateescu, adăugând că și în București ”vorbim despre o vreme mai rece decât în mod obișnuit”.

Vremea se schimbă însă radical, anunţă ANM. În ce priveşte precipitaţiile, acestea vor lipsi în următoarele trei săptămâni, urmând ca de la jumătatea lui noiembrie să apară ploile, potrivit prognozei meteo pentru următoarea lună.

Prognoza meteo săptămâna 18 – 25 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-est.

Avertizare meteo. COD GALBEN ŞI PORTOCALIU de ploi. Este vizat şi Bucureştiul
Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane. Vreme mai caldă ca normalul perioadei, până pe 15 noiembrie

Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile nord-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pe două săptămâni. Meteorologii anunţă că vremea se încălzeşte de lunea viitoare
Prognoza meteo Săptămâna 1 – 8 noiembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile estice, sudvestice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo lunară

Prognoza meteo  Săptămâna 8 – 15 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.