Prognoza meteo 22 aprilie. Vreme caldă şi ploi joi, apoi temperaturile scad. Cum va fi vremea de Florii

Joi vremea se menţine caldă în toată ţara, cu temperaturi maxime de până la 22 grade. Nu vor lipsi nici ploile, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte. De vineri vremea se răceşte din nou în aproape toată țara.

21 apr. 2021, 18:13
Prognoza meteo 22 aprilie. Vreme caldă şi ploi joi, apoi temperaturile scad. Cum va fi vremea de Florii

Prognoza meteo 22 aprilie. La noapte,Cerul va fi variabil, cu înnorări în nord-vestul țării, unde pe arii relativ restrânse va ploua. În zona înaltă din nordul Carpaților Orientali pot fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade. Izolat se va semnala ceaţă.

București. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade.

Citeşte şi: 2021, anul acţiunii împotriva schimbărilor climatice. Repercusiunile sunt deja prea costisitoare

Prognoza meteo 22 aprilie. JOI valorile termice vor continua să crească față de intervalul anterior, astfel încât se vor apropia de cele caracteristice datei, cu maxime cuprinse între 13 și 22 de grade, iar minime între 1 și 11 grade. Vremea va fi în general instabilă în nord-vestul, nordul și centrul țării, nebulozitatea temporar accentuată, iar local se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. Pe alocuri vor fi cantități de apă de peste 10…15 l/mp și condiții de grindină. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ploi slabe. La altitudini mari pot fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în nord-vest și la munte. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, vor fi condiţii de ceaţă.

București. Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

 

Prognoza meteo VINERI

Valorile termice vor fi în scădere în aproape toată țara, doar în extremitatea sudică nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar ploi, mai ales ziua, local în jumătatea de est a teritoriului și izolat în rest. Acestea vor fi și sub formă de aversă, trecător și izolat însoțite de descărcări electrice și posibil grindină. În zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări la munte. Izolat vor fi condiții de ceață, iar spre sfârșitul intervalului, în regiunile intracapatice și în zonele deluroase, de brumă.

București. Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros, iar trecător vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 4…7 grade.

 

Prognoza meteo SAMBATA

În jumătatea de nord a teritoriului vremea va fi rece pentru această dată, iar în rest, deși se va răci ușor comparativ cu ziua precedentă, se vor înregistra valori termice apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil în sud-vestul țării, iar în celelalte regiuni va prezenta înnorări temporare, dar numai izolat va ploua slab. La munte, cu precădere în nordul Carpaților Orientali, pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -3 și 7 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaților Orientali. Noaptea se va produce brumă, local în nord-vest și centru și izolat în zonele deluroase din restul țării, iar pe arii restrânse vor fi condiții de ceață.

București. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă mai scăzută decât în intervalul precedent, va fi de 17…18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo. Vreme rece până de Paşte, apoi temperaturile încep să crească

 

Prognoza meteo DUMINICA

Vremea va fi în general frumoasă, dar în jumătatea de nord a țării se va menține rece pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord, est și sud-est, unde izolat se vor semnala ploi slabe, iar în zona montană înaltă precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -4…-3 grade. În orele dimineților vor fi condiții de ceață, iar noaptea, pe arii restrânse în Transilvania și cu totul izolat în celelalte regiuni se va produce brumă.

București. Vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.


loading...
Partenerii noștri