PROGNOZA METEO 22 iulie. Vreme suportabilă în următoarele zile, de duminică vine iar canicula

Vremea va rămâne normală din punct de vedere termic în următoarele trei zile, dar de duminică un nou val de aer cald va intra în ţara noastră, sportind disconfortul termic.

21 iul. 2021, 21:55
PROGNOZA METEO 22 iulie. Vreme suportabilă în următoarele zile, de duminică vine iar canicula

PROGNOZA METEO 22 iulie. Joi, vremea va fi în general frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, când pe arii restrânse în Moldova, Transilvania, precum și zona Carpaților Orientali și Meridionali, vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar ziua și în regiunile estice, cu viteze mai mari pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 24 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiuni și 19…20 de grade pe litoral.

La Bucureşti, joi, vremea va fi normală termic și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Vineri, vremea se va menține în general frumoasă și va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, iar pe arii restrânse în zona de munte și izolat în restul teritoriului, se vor semnala ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiuni și 19…21 de grade pe litoral. Spre dimineață, izolat, vor fi condiții de ceață.

Şi la Bucureşti, vineri, vremea se va menține normală termic și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Citeşte şi Prognoza meteo a verii. Meteorologii anunţă fenomene meteo extreme

PROGNOZA METEO 22 iulie. Sâmbătă, vremea va fi în continuare în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în orele amiezii, îndeosebi în zonele de munte și în dealurile subcarpatice ale Olteniei și Munteniei, unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 19 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 9 grade, dar și mai ridicate pe litoral până la 21…22 de grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață.

Şi la Bucureşti, sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 14…15 grade.

Duminică, vremea va deveni călduroasă după-amiaza în special în vestul și sudul țării, unde disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice, după-amiaza la munte, iar spre sfârșitul intervalului în extremitatea de nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 22 de grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Şi la Bucureşti, duminică, vremea se va menține frumoasă, dar călduroasă la amiază cu o maximă termică de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 16…19 grade, transmite ANM.

Citeşte şi PROGNOZA METEO lunară. Când şi unde e bine să mergeţi în concediu


loading...