Prognoza meteo 22 iunie. Disconfort termic ridicat în sud, apoi furtuni. Spre seară ploile se extind

Vremea se menţine caldă, chiar călduroasă în sud. Spre seară îşi fac apariţia ploile şi vijeliile, la început în nordul Moldovei, apoi furtunile se extind. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 32 de grade. Şi în Bucureşti vremea va fi frumoasã, dar şi cãlduroasã în orele dupã-amiezii. Temperatura maximã va fi de 30...32 de grade.

21 iun. 2022, 16:27
Prognoza meteo 22 iunie. Disconfort termic ridicat în sud, apoi furtuni. Spre seară ploile se extind

Prognoza meteo 22 iunie. La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile sud-estice unde izolat în primele ore vor mai fi averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri mai ales în zona montanã, în Moldova şi Dobrogea. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4…5 grade în depresiuni şi 19…20 de grade pe litoral şi în sudul Olteniei şi al Munteniei.
BUCURESTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat la începutul nopţii, apoi va slãbi în intensitate. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade, mai scãzutã în zona periurbanã spre 13 grade, potrivit ANM.

Prognoza meteo 22 iunie MIERCURI

TARA
Vremea va fi caldã în regiunile sudice, local cãlduroasã în orele dupã-amiezii, iar în restul teritoriului se va menţine apropiatã de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi averse, ziua izolat în nord-est, iar noaptea pe arii restrânse în vest şi sud-vest unde vor fi şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, în prima jumãtate a intervalului cu intensificãri în Moldova, unde vor fi viteze de 55…75 km/h, dar la cote mai reduse şi pe areale mai restrânse şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, în Transilvania, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 32 de grade, iar cele minime între 7 şi 19 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei pânã spre 4 grade.

BUCURESTI. Vremea va fi frumoasã, dar şi cãlduroasã în orele dupã-amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura maximã va fi de 30…32 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade, mai scãzutã în zona periurbanã spre 12 grade.

Citeşte şi: Alertă meteo COD GALBEN de furtuni în aproape toată ţara în cea mai caldă zi din acest an. Disconfort termic în Bucureşti

Prognoza meteo JOI

TARA
Vremea va fi apropiatã de normal din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate şi manifestãri specifice instabilitãţii atmosferice: averse şi descãrcãri electrice în regiunile sud-vestice şi izolat în rest, cu o probabilitate mai mare în sudul şi centrul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare mai ales în est. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime în general între 10 şi 19 de grade.

BUCURESTI
Vremea va fi apropiatã de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, iar trecãtor vor fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo vara 2022. Elena Mateescu: „Este posibil să avem cea mai secetoasă vară din istorie”

Prognoza meteo VINERI

TARA
Vremea va fi local cãlduroasã în vestul şi sudul ţãrii, iar în rest se va menţine apropiatã de normalul termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri pe parcursul zilei în regiunile estice, sud-estice şi la munte unde pe arii restrânse vor fi averse, pe alocuri însoţite de descãrcãri electrice, iar în restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat, cu o probabilitate mai mare în centru şi în sud-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 30 de grade, iar cele minime între 10 şi 19 grade, mai scãzute în depresiuni pânã spre 7 grade.

BUCURESTI
Vremea se va menţine normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare pe parcursul zilei când vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Prognoza meteo SAMBATA

TARA
Vremea se va încãlzi şi va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în Dobrogea şi la munte unde vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…25 de grade pe litoral şi 33…34 de grade în vestul şi sudul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 10 şi 18 grade.

BUCURESTI
Vremea se va încãlzi, devenind cãlduroasã în orele dupã-amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 32 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.