Prognoza meteo 22 martie 2022. Avertizare de la meteorologi. Este vizat şi Bucureştiul

Meteorologii au emis o avertizare meteo de vânt puternic în mai multe zone din ţară. Temperaturile vor continua să crească uşor, devenind normale pentru data din calendar.

21 mart. 2022, 17:21
Prognoza meteo 22 martie 2022. Avertizare de la meteorologi. Este vizat şi Bucureştiul

Prognoza meteo 22 martie 2022.

În perioada 22 martie, ora 8 – 22 martie, ora 20, meteorologii au emis o avertizare meteo de vânt puternic.

În intervalul menționat vântul va avea intensificări în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, precum și în sud-vestul Moldovei, unde vor fi rafale în general de 55…65 km/h. În zona montană aferentă temporar vor fi viteze de peste 70…80 km/h.

Citeşte şi Vești bune de la meteorologi! Vine primăvara! Vremea se încălzește considerabil în următoarele două săptămâni

Prognoza specială pentru Bucureşti

În intervalul 22.03.2022 ORA 08:00 – 22.03.2022 ORA 20:00, cerul va fi mai mult senin. Temporar vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 55…60 km/h. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade.

Prognoza meteo 22 martie. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil în regiunile sudice şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona înaltã a Carpaţilor Orientali şi Meridionali unde vor fi rafale de peste 65…70 km/h, dar local şi temporar şi în nord-estul Munteniei, în sudul Moldovei şi pe litoral cu viteze, în general, de 45…55 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -9 grade. Se va forma brumã, local în jumãtatea de vest a ţãrii şi pe arii mai restrânse în rest, iar spre finalul intervalului cu precãdere în regiunile estice vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA ÎN BUCURESTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã, semnificativ mai ridicatã decât în noaptea precedentã, va fi de -1…2 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Valorile termice vor continua sã creascã, devenind uşor mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã, în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil în sudul teritoriului şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri îndeosebi în prima parte a intervalului în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, precum şi în sud-vestul Moldovei, unde vor fi rafale în general de 55…65 km/h.

În zona montanã aferentã temporar vor fi viteze de peste 70…80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6…8 grade pe litoral şi 17…18 grade în regiunile vestice, iar cele minime în general între -3 şi 3 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile intramontane spre -7 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest pânã la 6…8 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţã, iar pe alocuri, în special în nordul şi centrul ţãrii, se va produce brumã.

VREMEA ÎN BUCURESTI. Valorile termice vor continua sã creascã. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare, îndeosebi pe parcursul zilei când vor fi rafale în general de 55…60 km/h. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de -2…0 grade. Spre dimineaţã vor fi condiţii de brumã.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant frumoasã şi se va menţine mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe parcursul zilei, în zona montanã înaltã şi în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade pe litoral şi 18 grade în nord-vest, iar cele minime, între -8 grade în estul Transilvaniei şi 6…8 grade în dealurile Crişanei. Noaptea se va produce brumã, local în centrul ţãrii şi pe spaţii mici în rest.

VREMEA ÎN BUCURESTI va fi predominant frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat pe parcursul zilei şi slab noaptea. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 1…2 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã, spre -2 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general frumoasã şi va deveni deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii martie în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare seara şi noaptea în jumãtatea de est a ţãrii, dar numai izolat vor fi precipitaţii slabe, trecãtoare -mixte la munte şi mai ales sub formã de ploaie în zonele joase.

Citeşte şi Secetă de la moderată la extremă în majoritatea regiunilor agricole în martie. Prognoza meteo pentru aprilie

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi temporar în Moldova şi sud-vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade. La sfârşitul nopţii, izolat în nord-vest şi în centru, vor fi condiţii de brumã.

VREMEA ÎN BUCURESTI va fi predominant frumoasã şi va deveni mult mai caldã decât normal la aceastã datã. Cerul va fi senin ziua şi parţial noros noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 18…20 de grade, iar cea minimã de 2…5 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va rãci în majoritatea regiunilor, valorile termice urmând a se situa în jurul celor normale; excepţie vor face vestul şi sud-vestul unde va fi în continuare mai cald decât în mod obişnuit la aceastã datã. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8…9 grade în Dobrogea şi în estul Transilvaniei şi 19…20 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -5 şi 4 grade.

Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare pe parcursul zilei în jumãtatea de est a ţãrii unde pe spaţii mici se vor semnala precipitaţii slabe -mixte la munte şi ploi în zonele joase. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri în zona montanã înaltã, dar şi în estul, centrul şi sudul teritoriului. La sfârşitul nopţii, izolat vor fi condiţii brumã şi de ceaţã.

VREMEA ÎN BUCURESTI se va rãci, astfel cã valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros ziua, însã cu probabilitate redusã de ploaie, apoi va deveni variabil la senin. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimã va fi de 1…2 grade, mai scãzutã în zona periurbanã.

SAMBATA, DUMINICA si LUNI

TARA. Vremea va fi mai caldã decât normal în ultima decadã a lunii martie în cea mai mare parte a ţãrii. Doar izolat şi trecãtor va ploua slab.

BUCURESTI. Vremea va fi predominant frumoasã şi se va încãlzi din nou.