Prognoza meteo 24 septembrie. Frig în toată ţara. Ninsori şi lapoviţă la munte. De duminică vremea se încălzeşte

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. La munte, la altitudini mari, izolat vor mai fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade.

24 sept. 2022, 07:55
Prognoza meteo 24 septembrie. Frig în toată ţara. Ninsori şi lapoviţă la munte. De duminică vremea se încălzeşte

Prognoza meteo 24 septembrie. La noapte vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și averse slabe pe arii restrânse în nord și centru și cu totul izolat în est. La altitudini mai mari vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade. Izolat se va forma ceaţă.

București. Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 7…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 5 grade.

Prognoza meteo 24 septembrie SAMBATA
Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când pe spaţii mici vor fi ploi slabe, în nordul, nord-estul şi centrul teritoriului. La munte, la altitudini mari, izolat vor mai fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, mai scăzute, până în jurul a 0 grade în depresiunile intramontane, unde vor fi condiții de brumă. Izolat se va forma ceaţă.

București. Vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 5 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo lunară. Vreme rece cu ninsori la munte, apoi revin temperaturi de vară. Cum va fi vremea în octombrie

 

Prognoza meteo DUMINICA
Vremea se va încălzi, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe alocuri averse slabe, mai ales spre seară și noaptea în vestul țării, apoi în centru și nord. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane, iar în a doua parte a intervalului și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane spre 4 grade. Izolat se va forma ceaţă.

București. Vremea se va încălzi, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale acestei date. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade, potrivit ANM.

Citeşte şi: Prognoza meteo. Două zile de frig, cu temperaturi cu 10 grade mai mici decât normalul perioadei. La munte va ninge, apoi revine căldura

 

Prognoza meteo LUNI
Vremea va continua să se încălzească, cu precădere în estul și sud-estul țării. Nebulozitatea se va accentua treptat, iar ploile se vor extinde în jumătatea de vest a teritoriului, iar noaptea local și în rest. Vor fi mai ales averse, trecător și pe alocuri însoțite de descărcări electrice. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, la altitudini mari, iar ziua și în vest și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 29 de grade, iar cele minime între 9 şi 18 grade. Izolat, se va forma ceaţă.

București. Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când va ploua slab, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

 

Prognoza meteo MARTI
Vremea va fi în general instabilă. Îndeosebi în jumătatea de vest a țării cerul va avea înnorări și va ploua, iar în rest va fi variabil și ploi se vor semnala izolat. Acestea vor avea și caracter de aversă, pe arii restrânse vor fi însoțite de descărcări electrice, iar pe alocuri cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, la altitudini mari, dar trecător și în zonele mai joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 28 de grade, iar cele minime, în general, între 7 şi 17 grade. Izolat, se va forma ceaţă.

București. Vremea va fi în general închisă, iar temporar va ploua slab și vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.